دانلود پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها

دانلود متن کامل پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها (بورس اوراق بهادار-حسابداری دولتی مالی صنعتی)

به وبلاگ من خوش آمدید

:: رقص نور لیزری
:: هدیه ولنتاین
:: کادو تولد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها و آدرس thesis-accounting.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:








پایان نامه بررسی رابطه بین ساختار سرمایه با صورت جریان وجوه نقد گروه صنایع غذایی بورس تهران

دانشگاه الزهرا

دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری

عنوان :

بررسی رابطه بین ساختار سرمایه با صورت جریان وجوه نقد گروه صنایع غذایی بورس تهران

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده :

تحقیق حاضر به منظور بررسی رابطه ساختاری سرمایه با اجزا صورت جریان وجوه نقد صورت گرفته است . تصمیمات تامین مالی و ترکیب بهینه ساختار سرمایه از یک طرف و ایجاد جریان های نقدی استفاده مطلوب از منابع مالی بدست آمده و توان بازپرداخت بدهی از طرف دیگر از جمله مسائلی است که برای تصمیم گیری مدیریت حائز اهمیت می باشد یکی از راههایی که مدیریت را در این امر یاری می کند استفاده از صورت جریان وجوه نقد است که توانایی شرکت در ایجاد جریان های نقدی توانایی برای پرداختن تعهدات و همچنین نیاز شرکت برای تامین مالی ررا نشان می دهد . در تحقیق حاضر به دنبال پاسخگویی به این پرسش می باشیم که آیا اهرم مالی که ناشی از تامین مالی از طریق بدهی می باشد برروی جریان وجوه نقد اثری می گذارد یا خیر ؟

نتایج بدست آمده نشان می دهد که استفاده از اهرم مالی و تغییرات درجه اهرم با درصد پایینی بر جریان وجوه نقد دوره تاثیر می گذارد و البته این اثر به صورت مثبت است یعنی با افزایش لهرم مالی جریان وجوه نقد شرکت نیز افزایش می یابد  اما بین اهرم مالی و وجه نقد سرمایه گذاری رابطه ای مشاهده نشد .

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد

 



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه تاثیر استفاده از معیار های کارت امتیازی متوازن بر ارزیابی عملکرد مالی صنعت اب و فاضلاب شه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری گرایش مالی

عنوان :

تاثیر استفاده از معیار های کارت امتیازی متوازن بر ارزیابی عملکرد مالی صنعت اب و فاضلاب شهری

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

 با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

چکیده

از بین روشهای مختلفی که تاکنون برای هدایت و ارزیابی عملکرد سازمانها مطرح شده اند، مدل کارت امتیازی متوازن ، تنها روشی است که بصورت پیوسته سازمان را از پائین ترین تا بالاترین سطح آن به صورت یکپارچه، کارا و اثربخش به سمت اهداف آن سوق می دهد. این مدل مبتنی بر اهداف و استراتژیهای سازمان بوده، جامع نگر است و از تمام زوایا به سازمان نگاه می کند و از این طریق همگرایی کل بدنه سازمان را در راستای اهداف آن فراهم می آورد. و توانسته است ضعف سیستمهای ارزیابی عملکرد فعلی در شرکتها که متکی بر شاخصهای مالی وعمداً مبتنی بر کاهش بهای تمام شده ناشی از صرفه های مقیاس و تولید انبوه است، رفع کند.

در این تحقیق به بررسی تاثیر استفاده ازمعیارهای کارت امتیازی متوازن بر ارزیابی عملکرد مالی صنعت آب و فاضلاب شهری پرداخته شده است.داده های این تحقیق از35 شرکت جامعه آماری در بک دوره زمانی چهار ساله از سال 86 تا 89 استخراج شده است. با توجه به اینکه متغیرهای مستقل مربوط به کارت امتیازی متوازن دارای چهار معیار و متغیرهای وابسته مربوط به ارزیابی عملکرد دارای سه متغیرمی باشد ، مدلهای رگرسیون در سه دسته زیر بررسی گردیده است.

  • مدل رگرسیون معیارهای ارزیابی متوازن و نرخ بازده فروش (ارزیابی عملکرد)
  • مدل رگرسیون معیارهای ارزیابی متوازن و نرخ گردش داراییها (ارزیابی عملکرد)
  • مدل رگرسیون معیارهای ارزیابی متوازن و نرخ بازده ارزش ویژه (ارزیابی عملکرد)

جهت آزمون فرضیه های تحقیق در گام نخست به بررسی شرایط موجود با وجود تمامی متغیرهای مستقل به تعداد 132 متغیر با استفاده از رگرسیون خطی به روش همزمان استفاده شده است. از آنجایی که فرضیه معنا دار بودن ضرایب متغیرهای مستقل و عدم هم خطی (ناهمبسته بودن) بین متغیرهای مستقل در روش همزمان رد گردیده است . لذا جهت رفع این مشکل از روش گام به گام جهت ورود متغیرهای ورودی به رگرسیون انتخاب گردیده است که سبب گردید تمامی فرضیه های تحقیق با ارایه مدل جدید مورد تایید قرار بگیرند.

این تحقیق نشان می دهد که بین معیارهای ارزیابی متوازن و عملکرد شرکتها رابطه مستقیمی وجود دارد ودر نتیجه بهبود معیارهای ارزیابی متوازن باعث بهبود عملکرد شرکت می شود.با توجه به مقادیرپایین تر ضریب تعیین فرضیه های 4 ، 7 و 12 نسبت به دیگر فرضیه های تحقیق ، می توان نتیجه گرفت که رابطه خطی بین معیارهای مشتری کارت امتیازی متوازن وشاخصهای ارزیابی عملکرد ،ضعیف می باشد.از ضرایب تعیین فرضیه های 1 ، 6 و11 می توان نتیجه گرفت رابطه خطی قوی بین معیارهای مالی ارزیابی متوازن و ارزیابی عملکرد وجود دارد. ونهایتا با توجه ضرایب تعیین فرضیه های 11 تا 14 می توان گفت رابطه خطی ضعیف تری بین تک تک معیارهای ارزیابی متوازن (مالی، مشتری ، فرایند داخلی و رشد و نو آوری) با نرخ بازده ارزش ویژه نسبت به دو متغیر دیگر وابسته ارزیابی عملکرد (نرخ بازده فروش و نرخ گردش داراییها) وجود دارد.

استفاده از روش امتیازی متوازن در ارزیابی عملکرد مالی از طریق توازن بین دیدگاههای مالی ، مشتریان ، فرایند داخلی و رشد ویادگیری به درک بسیاری از روابط دوسویه از سوی مدیران کمک می نماید و می تواند به عنوان یک راهنما و سیستم کنترلی در رسیدن به اهداف کمک کند. دیدگاههای مدیران و کارکنان را بهم نزدیک کرده و تصویری یکسان از اهداف و خط مشی مرتبط با آنرا ارایه می دهد و از طریق ایجاد زنجیره عطف ، شرکت را در ارزیابی وضعیت مالی ، عملکرد مالی و انعطاف پذیری مالی یاری می رساند.

واژگان کلیدی: مدیریت استراتژی متوازن، کارت امتیازی متوازن ،ارزیابی عملکرد مالی

  • مقدمه

انسان پیش از شروع هر کاری به عاقبت آن کار می اندیشد و سپس راهکار مناسب را تعیین می کند، خصوصاً اینکه تصمیم گیری مربوط به مسائل مالی باشد لذا کسب اطلاعات بهنگام، صحیح و در خور اتکاء مربوط به فعالیتهای مالی بنگاههای اقتصادی یکی از شرطهای اولیه ورود مردم به سرمایه گذاری است. بنابراین اطلاعاتی که در فرایند گزارشگری مالی مؤسسات فراهم می شود باید به گونه ای باشد که سرمایه گذاران را در ارزیابی عملکرد مدیریت، از لحاظ حفظ و بکارگیری بهینه منابع یاری دهد و بتواند به هدف اصلی سنجش عملکرد که کسب موفیقت در پهنه رقابت در عصر اطلاعات است،دست پیدا کنند.از این رو ضروری است که مدیران حداقل در پایان هر سال مالی گزارشهای جامعی از نتیجه عملیات و اقدامات خود را که دربرگیرنده وضع مالی و نتیجه فعالیت مدیران است به طور صحیح و شفاف دراختیار سهامداران قرار دهند.

از تغییرات در مبانی حسابداری تحت عنوان تغییر در پارادایم یاد می کنیم. پارادایم قالب فعلی در ایران متعلق به دوره اقتصاد صنعتی بوده و برچارچوب مفهومی مبتنی است. این پارادایم بر استفاده از بهای تمام شده تاریخی تاکید داشته، قواعد-محور[1]بوده و تمرکز آن بر مبادلات وتخصیص ها می باشد. این پارادایم منعکس کننده قوانینی است که برآورد و قضاوت را ممکن ساخته ولی مبتنی بر اطمینان و دقتی می باشد که از اندازه گیریهای بهای تمام شده تاریخی حاصل می شود.بکارگیری حسابداری عصر صنعتی در اقتصاد نوین منجر به ناهنجاریهای مختلفی در گزارشگری مالی و متعاقباً تغییرات مهمی در تفکر حسابداری شده است. این پیشرفت ها باعث پیدایش پارادایمی جدید در گزارشگری مالی شده است. مبانی این پارادایم جدید اصول- محور[2] بوده، بر ارزش منصفانه تاکید داشته و تمرکز آن بررویدادهای اقتصادی است.

سیستمهای ارزیابی عملکرد فعلی در شرکت ها متکی بر شاخص های مالی وعمدتاً مبتنی بر کاهش بهای تمام شده ناشی از صرفه های مقیاس و تولید انبوه است، با پیچیده تر شدن مناسبات اقتصادی- اجتماعی شرکت ها که منجر به رواج اقتصاد مبتی بر وب و اینترنت گردیده است ،ناکارآمدی روشهای ارزیابی عملکرد شرکت ها را بیش از پیش نمایان ساخته است. امروزه، مدیران به ارزش و تأثیر ابزار سنجش عملکرد سازمان پی برده اند، اما به ندرت به فکر استفاده از آن به عنوان بخشی از راهبرد شرکت افتاده اند. روش ارزیابی متوازن این امکان را به مدیران می دهد تا با دراختیارداشتن چهارچوبی جامع، اهداف راهبردی شرکت را به یک سری ملاکهای سنجش عملکرد وابسته به یکدیگر تبدیل کنند.

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه تعیین صرف ریسک شاخص های کلان اقتصادی تاثیر گذار بر بازده سهام شرکت های بورس تهران

: تعیین صرف ریسک شاخص های کلان اقتصادی تاثیر گذار بر بازده سهام شرکت های بورس تهران

در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.

 

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده :

این مطالعه بررسی می کند که آیا تغییرات متغیر های کلان اقتصادی در بازار سهام ریسک تلقی و برای آن مازاد بازده طلب می شود .

هم حرکتی قیمت دارایی ها وجود متغیر های تاثیر گذار برونزا را پیشنهاد می کند تئوری مدرن مالی بر روی فاکتور های سیستماتیک به عنوان منابع ریک متمرکز می شود . عقیده دارد که بازده بلند مدت دارایی ها باید تغییرات در چنین فاکتور هایی را انعکاس دهند .

در این مطالعه چهار متغیر شاخص قیمت بورس اوراق بهادار تهران ،شاخص قیمت عمده فروشی شاخص نقدینگی بخش خصوصی و قیمت سکه طلا به عنوان متغیر های تاثیر گذار بر بازده سهام انتخاب و مورد آزمون قرار گرفتند.

در این مطالعه از آزمون دو مرحله ای برای برآورد صرف ریسک استفاده شده است . مرحله اول شامل استفاده از رگرسیون سری زمانی برای براورد بتا و مرحله دوم شامل استفاده از رگرسیون مقطعی برای برآورد صرف ریسک می باشد .

در این مطالعه نتیجه گیری شد که از بین متغیر های انتخابی تنها شاخص قیمت بورس اوراق بهادار تهران می تواند به عنوان فاکتور ریسک مد نظر قرار گیرد .

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه بررسی نحوه تامین وجوه نقد لازم برای تقسیم سود در شرکتهای بورس تهران

دانشگاه مدیریت

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری

موضوع :

 بررسی نحوه تامین وجوه نقد لازم برای تقسیم سود در شرکتهای بورس تهران

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

مقدمه :

نقش عمومی حسابداری و گزارشگری مالی ارائه اطلاعاتی سودمند برای توده عظیم استفاده کنندگان برون سازمانی که مبادرات به اتخاذ تصمیمات تخصیص منابع می نماید می باشد . حسابداری و گزارشگری مالی باید اطاعاتی منصفانه د راختیار گذارد تا تخصیص اثر بخش منابع محدود در با برآورده ساختن این نقش در ارتباط هستند و د رجهت مقاصد عام گزارشهای مالی توسط واحد های تجاری ، حرکت می کنند . بیانیه مفاهیم شماره 1 هیات استانداردهای حسابداری مالی سه هدف اساسی برای گزارشگری مالی ذکر کرده است که اولین هدف آن ارائه اطاعاتی است که برای تمام افرادی که درکی متعارف از تجرت و فعالیت های اقتصادی دارند و همچنین افرادی که تمایل به استفاده مناسب از این اطلاعات دارند قابل استفاده باشد . نحوه و میزان استفاده ای که افراد از اطلاعات مالی می کنند ازتنوع فوق العاده ای برخوردار است . از انجا که اطلاعات حسابداری یک ابار است نمیتواند برای افرادی که درک چندانی از آن ندارد افرادی که توانایی یا تمایل به استفاده از آن را ندارند و یا افرادی که از آن استفاده نادرست می کنند قابلیت استفاده چندانی داشته باشد . دومین هدف گزارشگری مالی ، ارائه اطلاعاتی است که سرمایه گذاران و اعتبار دهندگان حاضر و بالقوه و سایر استفاده کنندگان را در ارزیابی مبالغ ، زمان بندی و احتمال دریافت های نقدی آتی حاصل از سود سهام یا بهره و نیز عواید حاصل از فروش ، بازخرید یا سررسید اوراق بهادار یا وام ها کمک نماید .

سومین هدف گزارشگری مالی نیز بر ارائه اطلاعاتی درباره منابع اقتصادی کمیاب مورد نیاز جهت ادامه فعالیت اقتصادی و همچنین ادعاهای نسبت به این منابع و تغییرات در آنها که از طریق فعالیت های موجد در آمد و سایر فعالیت های تجاری میسر میگردد ، تاکید دارد .

به طور خلاصه سه هدف گزارشگری مالی بر اطلاعات سودمند در تصمیمات سرمایه گذاری و اعتبار دهی تمرکز دارند این اهداف گزارشگری مالی دور نمایی برای حل موارد خالص گزارشگری و حسابداری مالی در اختیار می گذارند آنها با نقش ارائه اطلاعات مالی که در تصمیم گیری های اقتصادی سودمند هستند در ارتباطند و با اینکه آن تصمیمات چگونه باید باشد هیچ ارتباطی ندارند .

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه بکارگیری سیستم هزینه یابی بر مبنایABC در شرکت نفت فلات قاره

دانشگاه مازندران

دانشکده علوم انسانی و اجتماعی

پایان نامه دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری

عنوان :

بکارگیری سیستم هزینه یابی بر مبنایABC در شرکت نفت فلات قاره

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده :

این تحقیق با ارائه نتایج حاصل از سیستم هزینه یابی فعلی نفت تولیدی شرکت نفت فلات قاره در ایران و بیان ضعفهای این سیستم ، که سیستمی سنتی ‏‎TC‎‏ است ، بکارگیری سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت ‏‎ABC‎‏ را بعوان سیستمی مطلوب جهت بهبود هزینه یابی نفت تولیدی و فراهم آوردن اطلاعات دقیق و مربوط ، پیشنهاد نموده و به بررسی و تحلیل نتایج بدست آمده از این سیستم پرداخته است.

این پروژه به نوبه خود برای کمک به تصمیم گیرندگان داخلی در شرکت نفت فلات قاره ایران و همچنین دیگر تصمیم گیرندگان صنعت  نفت تعبیه شده است .

اطلاعات تنها زمانی می تواند مفید و در تصمیم گیری تاثیر گذار باشد که دقیق و مربوط باشد از آنجاییکه سیستم فعلی هزینه یابی نفت تولیدی در این شرکت نتوانسته است نیاز های اطلاعاتی مدیریت را به طور مطلوب برآورده کند بنابراین متصور است بکار گیری سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت می تواند در بهبود هزینه یابی نفت تولیدی و فراهم آوردن اطلاعات دقیق و مربوط موثر بوده و کمک شایانی به امر تصمیم گیری می نماید .

تحقیق حاضر نشان می دهد که در شرکت فلات قاره ایران سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت نبت به سیستم هزینه یابی سنتی به شیوه ای مناسب تر و منطقی تر هزینه ها را به محصولات اولیه و همجنین محصول نهایی تخصیص داده و این محصولات را به صورت دقیق تری هزینه یابی می کند .

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه ریسک اعتباری در صنعت لیزینگ

دانشگاه علامه طباطبایی

دانشکده حسابداری و مدیریت

جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته حسابداری

موضوع :

ریسک اعتباری در صنعت لیزینگ

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده :

امروزه گسترش و توسعه صنعت لیزینگ به عنوان یک ضرورت عمومی در سراسر جهان بر کسی پوشیده نیست . نقش عملیات لیزینگ در چرخه اقتصادی کشور ها و اثرات مثبت و اجتناب پذیری که در ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا به جای گذاشته است موجب گردیده که این این روش اعتباری امروزه با تکیه بر تخصص ها و ویژگی های نوین اجرایی بتواند موقعیت خود را به عنوان یکی از مهمترین عوامل تامین اعتبار در سطح اقتصاد ملی و بین المللی تثبیت نماید . بر این اساس بخش عظیمی از عملیات مالی تسهیلاتی و سرمایه گذاری و تامین اعتبار در جهان با استفاده از روش های نوین لیزینگ انجام می پذیرد . به طوری که براساس بررسی های موسسات مطالعاتی و اقتصادی معتبر جهان ، روش تامین اعتبارات از طریق لیزینگ ، در بین مکانیزم های گوناگون اعتباری ، بعد از وام های مستقیم بانکی در مرتبه دوم قرار گرفته است . در این راستا تعداد موسسات لیزینگ در سالهای اخیر در کشور ما هم افزایش چشمگیری داشته است و این افزایش نشانگر توجه به اهمیت و ضرورت صنعت لیزینگ در گستره موسسات اقتصادی کشور می باشد .

علی رغم اهمیت لیزینگ به عنوان ابزاری برای تامین مالی ریسک اعتباری این فعالیت مالی از نظر تجربی کمتر معرفی گردیده است . به طوری که در داخل کشور هیچگونه تحقیقی در این زمینه انجام نشده است . لذا تحقیق حاضر سعی در اندازه گیری و معرفی این ریسک دارد ارزیابی ریسک اعتباری امکان کنترل و مدیریت آن را فراهم می کند و نقش اساسی در بهبود سلامت مالی شرکت های لیزینگ دارد .

در این تحقیق قرارداد های اجاره براساس معیار های ارزش دارایی مورد اجاره ف مدت قرارداد های اجاره و صنعتی که مستاجر د رآن فعالیت می کند ، طبقه بندی شده است .

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه مقایسه بازده و ریسک سهام شرکت های سرمایه گذاری و تولیدی در بورس اوراق بهادار تهران

مرکز آموزش اتاق بازرگانی صنایع و معادن مشهد 

پایان نامه رشته حسابداری گرایش مدیریت مالی

عنوان :

مقایسه بازده و ریسک سهام شرکت های سرمایه گذاری و تولیدی در بورس اوراق بهادار تهران طی سالهای 84-1380

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

مقدمه :

اکثر اندیشمندان اقتصادی در تحقیقاتشان به این نتیجه رسیده اند که یکی از عوامل موثر بر رشد و توسعه پایدار ، سرمایه گذاری موثر می باشد . سرمایه گذاری ها از طریق ایجاد ظرفیت و یا بصورت سرمایه گذاری در دارایی های مالی انجام می شود . سرمایه گذاران علاقه مندند که نتایج سرمایه گذاری های خود را بدانند و بازده آن را با سایر سرمایه گذاری ها مورد مقایسه قرار دهند . از گذشته تا به امروز مدل های متعددی برای ارزیابی عملکرد سرمایه گذاری ها طراحی و مطرح شده است که رایج ترین آنها مدل های ترینوز ، شارپ و جنسن می باشد .

ارزیابی عملکرد پرتفوی ف اعم از پزتفوی ایجاد شده توسط فر یا پرتفوی ایجاد شده توسط شرکت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران مهم است . اگر نتایج ارزیابی عملکرد رضایت بخش نباشد باید دلیل آن روشن شود تا تغییرات لازم صورت گیرد .

در این پایان نامه  به تشریح موضوع تحقیق اهمیت و اهداف آن می پردازد و همچنین فرضیه های تحقیق و تعاریف عملیاتی پاره ای از وازه های استفاده شده در تحقیق ارائه می گردد .

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه اثرات واسطه ای برنامه های توسعه صادرات بر روی عملکرد صادرات شرکت ها

اثرات واسطه ای برنامه های توسعه صادرات بر روی عملکرد صادرات شرکت ها

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد

یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است***

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

 با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

مــقدمه:

خیلی ازشرکت ها نمی توانند یا نمی خواهند صادرات را به طور وسیعی دنبال بکنند به خاطر فقدان تجربه،منابع محدود،یا دیگر موانع.برنامه های توسعه صادرات توسط دولت،تشکل های تجاری ودیگر سازمان هاارائه می شودتا به شرکت ها برای غلبه براین محدودیت ها کمک بکنندواین برنامه ها یک نقش کلیدی در تشویق فعالیت های تجاری بین المللی ایفا می کنند،.(Wheeler,1990)

اما یک بررسی سیستماتیک وجود ندارد که ارتباط علی برنامه هارا بر روی عملکرد صادراتی شرکت ها نشان بدهد.در حالیکه گزارش شده است که استفاده وسیع از کمک های صادراتی اثر مثبت بر رشد صادرتی شرکت ها دارند، تنها تعداد معدودی از مطالعات اثر برنامه های توسعه صادرات را بر روی عملکرد صادراتی شرکت ها بررسی کرده اند،(kotabe,czinkota,1992).

Katsileas ودیگران متوجه شده اند که سیاست های توسعه صادرات ملی به طور مثبت با عملکرد صادرات شرکت مرتبط می باشند.(Katsileas and et al,1996)

هیچکدام از این مطالعات به طور نظری به اثر توسعه صادرات بر روی شرکت یا عوامل مدیریتی که به طور مستقیم با استفاده از برنامه کمکی دولت سودمند شده اند نپرداخته اند.اکثر مطالعات مربوط به توسعه صادرات در ارتباط با رضایت مدیر از برنامه های توسعه صادرات می باشند و فقط یک بخش کوچکی از مطالعات مربوط به توسعه صادرات،اثر برنامه های توسعه صادرات را بر روی عملکرد صادراتی شرکت بررسی کرده اند که ماهیتا خیلی ساده نگرانه هستند. انتظار یک کار جدیدی است که توسط Geneturk وKotabe (2001) ارائه شد که اثر توسعه صادرات را بر روی عملکرد شرکت در یک مدل جامع بررسی کردند.به هرحال مطالعاتشان برای مفهوم سازی اثرات برنامه های توسعه صادرات برروی متغیرهای سازمانی ومدیریتی در بررسی عملکرد شرکت با شکست مواجه شد. برنامه های توسعه صادرات اثر مستقیمی بر روی عملکرد صادرات شرکت همچنین یک اثر غیر مستقیم از طریق جمع آوری دانش به علاوه فرایند ایجاد تعهد دارند.به هر حال یک بازنگری از ادبیات نشان می دهدکه تلاش جدی برای بررسی اثر غیر مستقیم برنامه های توسعه صادرات برروی عملکرد صادراتی شرکت ها انجام نشده است. بنابراین ،این تحقیق از طریق توسعه یک مدل مفهومی برای بررسی اثر برنامه های توسعه صادرات برروی یک تعدادی از فاکتور های مدیریتی وسازمانی به علاوه برروی عملکرد صادرات شرکت این شکاف را پر می کند (Czinkota and Ricks,1981).

بیان مسئله:

“اثرات واسطه ای برنامه های توسعه صادرات بر روی عملکرد صادرات شرکت ها”مسئله این است که:چگونه برنامه های توسعه صادرات برروی عملکرد صادرات شرکت ها اثر می گذارند

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه رابطه بین ترکیب هیئت مدیره و ساختار مالکیت با محافظه کاری حسابداری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری

عنوان:

رابطه بین ترکیب هیئت مدیره و ساختار مالکیت با محافظه کاری حسابداری

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد

یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است***

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

 با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

مقدمه

محافظه کاری یکی از ویژگی‌های بارز گزارشگری مالی است (کیم[1] وژانگ[2]،2007(، که در قالب یک میثاق محدود کننده در چارچوب اصول و مفاهیم حسابداری ایفاگر نقش مهمی در محدود کردن رفتارهای خوش بینانه مدیران در جایگاه تهیه کنندگان اطلاعات و اعمال برآوردی از حداقل عایدات توسط سرمایه گذاران و اعتبار دهندگان در جایگاه مهم‌ترین استفاده کنندگان است. نقش این میثاق حسابداری در زمینه‌های مختلفی از قبیل برطرف کردن مسائل برخاسته از نمایندگی، بی اثر ساختن مسائل ناشی از عدم تقارن اطلاعاتی بین استفاده کنندگان آگاه وناآگاه، احقاق حقوق ذینفعان شرکت، تأثیر مثبت بر کاهش هزینه‌های استقراض وهزینه های سرمایه، نقش بازدارندگی در قبال وقوع رسوایی‌های مالی و همچنین نقش انکارناپذیر آن در مبحث حاکمیت شرکتی و… است.

محافظه کاری در گزارشگری مالی می‌تواند به عنوان یک معیار جایگزین برای برخی مکانیسم‌های حاکمیت شرکتی مؤثر واقع شود، چون اعمال محافظه کاری در رفتار خوشبینانه مدیران، باعث کاهش مسائل نمایندگی شده و رفتار جانبدارانه مدیر را خنثی و پرداخت‌های فرصت طلبانه مدیر به خود را محدود می‌کند و ارزش افزایش یافته شرکت میان همه گروه‌های طرف قرارداد شرکت تقسیم و رفاه همه گروه‌ها افزایش می‌یابد که در این مفهوم محافظه کاری به عنوان یک مکانیسم قراردادی کارآمد محسوب می‌شود.

(بلکویی[3]،1985) توضیح می‌دهد که محافظه کاری حاکی از آن است که حسابداران باید پایین‌ترین ارزش دارایی‌ها و درآمدها و بالاترین میزان بدهی‌ها و هزینه‌ها را گزارش کنند. محافظه کاری حسابداری عبارت است از تمایل حسابداران به درجه بالایی از اعتماد برای تشخیص اخبار خوب مثل سود نسبت به تشخیص اخبار بد مثل زیان. بنابراین زیان‌های شناسایی نشده قبل از سودهای شناسایی نشده شناسایی می‌شوند (باسو[4]،1997). همچنین (گیولی[5] وهاین[6]،2000) محافظه کاری حسابداری را معیاری برای انتخاب اصول حسابداری مختلف که در به حداقل رسانی سودآوری به دلیل تأخیر در توجه به درآمد، تشخیص سریع هزینه‌ها، پایین‌ترین ارزیابی دارایی‌ها و بیشترین میزان بدهی‌ها نقش دارند، تعریف می‌کنند. (لارا[7] و مرا[8]،2004) سطح محافظه کاری حسابداری را مورد بررسی قرار داده‌اند. تعاریفی که آن‌ها برای محافظه کاری استفاده کرده‌اند، تعریف ارائه شده توسط (فیلتهام[9] و اوهلسون[10]،1995) بود که نشان دهنده محافظه کاری ترازنامه مالی است. به عبارت دیگر (لارا و مرا،2004) از تعریف باسو استفاده کردند که محافظه کاری درآمدها را اندازه گیری و ارزیابی می‌کند. در سال‌های اخیر یکی از زمینه‌های گسترده ای که در مجامع علمی به آن توجه فراوان شده است، مسئله نمایندگی و انگیزه مدیران جهت انتقال ثروت و ارزش شرکت به نفع خودشان بوده است. لذا ما در این تحقیق به مطالعه رابطه بین ترکیب هیئت مدیره و ساختار مالکیت با محافظه کاری حسابداری شرکت‌های نمونه می‌پردازیم.

1-2- بیان مسئله

مدیران به عنوان مسئول تهیه صورت‌های مالی تمایل دارند که افشای اخبار بد را به تأخیر انداخته و اخبار خوب را هر چه سریع‌تر شناسایی کنند که این امر موجب افزایش عدم تقارن اطلاعات بین سرمایه گذاران می‌شود (لافوند[11]و واتس[12]،2008). یکی از ویژگی‌های کیفی اطلاعات حسابداری که می‌تواند در کاهش عدم تقارن اطلاعات نقش موثری داشته باشد محافظه کاری است که سابقه طولانی در حسابداری دارد (باسو،1997).

ما در این تحقیق به بررسی رابطه بین ترکیب هیئت مدیره و ساختار مالکیت با محافظه کاری حسابداری می‌پردازیم.

به عقیده فاما[13]وجنسن[14](1983) هیئت مدیره نقش محوری را در حاکمیت شرکتی بازی می‌کند، به طوری که یک هیئت مدیره مؤثر، مدیریت شرکت را به اعمال رویه‌های محافظه کارانه سوق می‌دهد تا از رفتارهای خوشبینانه مدیریت و افزایش ریسک دعاوی حقوقی بر علیه شرکت جلوگیری کند، همچنین شرکتی با مکانیسم‌های خوب حاکمیت شرکتی همانند تفکیک نقش‌ها یا تعادل بهینه بین اعضاء موظف و غیرموظف، اثربخشی بیشتری در نظارت وکنترل مدیریت را نشان می‌دهد

منظور از ساختار مالکیت، مشخص کردن بافت و ترکیب سهامداران یک شرکت و بعضاً مالک عمده نهایی سهام آن شرکت است. به منظور بررسی رابطه بین ساختار مالکیت با محافظه کاری بایستی به تبیین قراردادی محافظه کاری رجوع کرد، بدین صورت که تقاضا برای محافظه کاری در قراردادها، از بازده‌های نامتقارن بین طرفین قرارداد و عدم تقارن اطلاعاتی بین آن‌ها ناشی می‌شود، اعتباردهندگان، سهامداران و مدیران شرکت، بازده‌های نامتقارنی نسبت به خالص دارایی‌های آن دارند. اعتباردهندگان و سهامداران، هریک منافع متفاوتی در توزیع بازده شرکت دارند و به این خاطر اعتبار دهندگان فعالیت‌هایی که موجب انتقال ثروت به سهامداران می‌شود را پیش بینی می‌کنند و قراردادهای استقراض را مقید به شرایطی می‌کنند که چنین انتقال‌هایی را محدود می‌کند و لذا قرادادهای استقراض، منجر به رویه‌های محافظه کارانه در گزارشگری شرکت می‌شود، تا ثروت شرکت بین اعتباردهندگان نیز تقسیم شود.

معیار محافظه کاری (باسو،1997) به یک بعد از محافظه کاری در گزارش سود وزیان اشاره دارد اما به محافظه کاری در گزارش ترازنامه مالی توجه ندارد. رویچوداری[15] و واتس (2006) دریافتند که باسو به تاثیرات محافظه کاری قبل از دوره برآورد توجه ندارد در نتیجه این معیار بازتابگر کل محافظه کاری نیست. بنابراین با توجه به این موارد ما بررسی می‌کنیم که “آیا بین ترکیب هیئت مدیره و ساختار مالکیت با محافظه کاری حسابداری رابطه وجود دارد؟”

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پايان نامه نقش اطلاعات بنیادی حسابداری در پیش بینی بازده سهام

دانشگاه علامه طباطبایی
دانشکده حسابداری و مدیریت
رساله دکتری(Ph. D )
در رشته حسابداری
نقش اطلاعات بنیادی حسابداری
در پیش بینی بازده سهام

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

***ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد

یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است***

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

 با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

چکیده :
بازده سهام یکی از مفاهیم پیچیده است که مورد علاقه سرمایه گذاران و تصمیم گیرندگان
می باشد . بازده سهام متأثر از بازده انواع دارایی ها، تغییرات شرایط اقتصادی و سیاسی، واکنش
رفتار طیف گسترده ای از تصمیم گیرندگان، ریسک و بسیاری عوامل شناخته شده و ن اشناخته
است .
برای تبیین و پیش بینی بازده سهام مدل ها و نظریه های مختلفی شامل مدل قیمت گذاری
دارایی های سرمایه ای (CAPM)، مدل های عاملی یا شاخـصی (FM)، مـدل آربیتـراژ (APT ، )
تحلیل های فنی (TA) و تحلیل های بنیادی (FA) مطرح شـده اسـت . در تحلیـل بنیـادی بـازده
سهام تابعی از شرایط کلان اقتصادی، وضعیت صـنعت و شـرایط خـاص شـرکت مـی باشـد .
شرایط خاص شرکت شامل عملکرد و وضعیت مالی است کـه در قالـب صـورت هـای مـالی
اساسی ارائه می گردد .
دانش حسابداری مدعی است که برای تصمیم گیرندگان اطلاعات سودمندی تهیه می کند .
یکی از معیارهای سودمندی اطلاعات حسابداری، توان پیش بینی آن است. برای آزمون تجربی
این معیار روش های مختلفی مطرح شده است که این روش ها را می توان به دو گروه خرد و
کلان طبقه بندی نمود .
 در روش پژوهش خرد، واکنش تصمیم گیرندگان مـورد آزمـون قـرار مـی گیـرد . اعتبـار
درونی این روش به لحاظ تفاوت افراد مختلف (آزمودنی هـا ) در تجربـه، تحـصیلات، سـبک
تصمیم گیری، ریسک پذیری و سایر ویژگی های فردی مورد تردید است .
 روش دیگر که به پژوهش کلان معـروف اسـت، واکـنش بـازار را نـسبت بـه اطلاعـات
حسابداری آزمون می کند . در این روش متغیرهای پیش بینی شـونده، بـر اسـاس مـدل هـای
سرمایه گ ذاری و تصمیم گیری انتخاب مـی شـوند . یکـی از متغیرهـای مـورد توجـه در ایـن
تحقیقات بازده سهام می باشد .
این پژوهش با استفاده از روش شناسی پژوهش های کلان (بازار) و انتخاب بـازده سـهام
جهت پیش بینی، در صدد آزمون تجربی سودمندی اطلاعات حسابداری می باشد. هدف دیگر،
ایجاد ا رتباط بین متغیرهای حسابداری و اقتصادی مـی باشـد کـه در صـورت حـصول نتیجـه
می توان از تجزیه و تحلیل صورت های مالی برای استخراج ارزش و بازده اقتـصادی اسـتفاده
 .کرد
برای انتخاب متغیرهای حسابداری مرتبط با بازده، مدل قیاسی استوارت مبنـای کـار قـرار
گرفت و سپس عوامل تش کیل دهنده آن بسط داده شد . در نتیجه تعداد 21 متغیر حسابداری به
صورت نسبت های مالی استخراج شد . از آنجا که تأکید مدل اسـتوارت بـر قیمـت سـهم مـی
باشد، و بازدهی ناشی از تغییرات قیمت سهم و سود نقدی است، لـذا، تغییـرات نـسبت هـای
بیست و یک گانه فوق نیز در نظر گرفته شد و در مجموع 42 متغیر مورد آزمون قرار گرفت .
آزمون های آماری بر اساس رگرسیون های مبتنی بر مقادیر و علائم متغیرهای مـستقل بـا
نرم افزار SPSS به صورت گام به گام (Stepwise)، انجام گردید . مدل هـای رگرسـیون بـرای
دوره های -1374 78- ،1374 80 و -1379 80 و همچنین تـک تـک سـال هـای 1374 الـی
1380 برای کل نمونه شامل 82 شرکت از صنایع مختلف برازش شد . ایـن مـدل هـا بـرای دو
صـنعت سـیمان و کـانی غیـر فلـزی و شــیمیا یی و دارویـی بـرای دوره هــای -1374 78 و
 – 1379 80 نیز برازش شد . شرایط اقتصادی بر اساس متغیرهای کلان شامل تـورم، صـادرات
نفت و گا ز به دلار، رشد واقعی ارزش افزوده و تولید ناخالص ملی ، مورد توجه قـرار گرفـت .
این شرایط برای هر متغیر به سه سطح کم، متوسط و زیاد طبقه بنـدی گردیـد . لازم بـه ذکـر
است که از اطلاعات هر سال برای پیش بینی بازدهی سال بعد استفاده شده است .
نتایج تجربی حاصل تأیید کننده توان پـیش بینـی اطلاعـات حـسابداری اسـت . ضـرایب
متغیرهای بازده دارایی ها (ROA)، بازده سرمایه گذاری ها (ROI)، رشد فروش به جمع دارایی
(ها GSTTA)، رشد سود خالص به فروش (GNITS)، هزینه های مالی بـه فـروش (FEXTS ، )
در 9 مدل معنادار بوده است . به عبارت دیگر ایـن متغیرهـا سـهم بیـشتری (نـسبت بـه سـایر
متغیرها) در پیش بینی بازده را داشته اند . بقیه متغیرهای پیش بینی کننده بازدهی در طول زمان
همسان نبودند .
استفاده از مدل های علائم به جای مدل های مقادیر باعث افزایش توان پیش بینـی نـشد .
همچنین، متغیرهای پیش بینی کننده در این مدل، طی زمـان پایـدار نبودنـد . تنهـا متغیـر رشـد
فروش به جمع دارایی ها (GSTTA) در هر دو مدل مقادیر و علائم مشترک بود

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

مطالب پیشین
:: Swinburne Uni brings Web3 firms to class
:: برنامه ریزی موفق، واقع بینانه است
:: پایان نامه انتخاب استراتژی بازاریابی در بیمه  
:: پایان نامه ارشد : جایگاه زمان و مکان در فقه و حقوق مدنی
:: پایان نامه رشته حقوق با موضوع:ارزیابی حقوقی اجتماعی اجرت المثل کار زن در منزل
:: پایان نامه ارشد:بررسی جرم شناختی قتل عمد در شهرستان کوهرنگ در فاصله زمانی سال 1384 ...
:: دانلود پایان نامه ارشد رشته حقوق:بررسی جرم شناختی فروش مال غیر (انتقال مال غیر)
:: دانلود پایان نامه ارشد با موضوع:جعل اسناد هویتی و نقش آن در جرم کلاهبرداری
:: پایان نامه ارشد درباره:نقش دادستان در پیشگیری از جرایم علیه اطفال با تاکید بر اسناد ...
:: دانلود پایان نامه ارشد رشته حقوق:بررسی جرم پول‌ شویی در نظام بانکی
:: دانلود پایان نامه ارشد:بررسی علل بازگشت محکومان به زندان پس از طی یک دوره محکومیت
:: پایان نامه ارشد حقوق درباره:مسئولیت مدنی دولت در قبال لطمه به محیط زیست
:: پایان نامه حقوق با موضوع:عوامل موثر در افزايش جرم و بزهکاري از ديدگاه اسلام
:: پایان نامه ارشد درباره:نقش ریش‌سفیدان و معتمدان بختیاری در پیشگیری از وقوع جرم
:: پایان نامه ارشد بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: دانلود پایان نامه بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: دانلود پایان نامه ارشد:بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: پایان نامه ارشد نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش
:: نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش-دانلود پایان نامه ارشد
:: پایان نامه ارشد رشته روانشناسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by thesis-accounting