دانلود پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها

دانلود متن کامل پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها (بورس اوراق بهادار-حسابداری دولتی مالی صنعتی)

به وبلاگ من خوش آمدید

:: رقص نور لیزری
:: هدیه ولنتاین
:: کادو تولد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها و آدرس thesis-accounting.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:








پایان نامه تأثیر حاکمیت شرکتی و مدیریت سود برکیفیت سود

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران مرکزی

دانشکده اقتصاد و حسابداری

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A )

رشته و گرایش: حسابداری

عنوان تحقیق:

تأثیر حاکمیت شرکتی و مدیریت سود برکیفیت سود

استاد راهنما : سرکار خانم دکتر فرزانه حیدر پور

استاد مشاور: سرکار خانم دکتر زهرا لشگری

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

مقدمه:

شواهد موجود حکایت ازآن دارد که حاکمیت شرکتی به یکی از رایج ترین عبارات، در واژگان تجارت جهانی در آغاز هزاره جدید تبدیل شده است. فروپاشی شرکت های بزرگی مانند انرون و ورلدکام[1] در آمریکا در سالهای اخیر ، توجه همگان را به نقش برجسته حاکمیت شرکتی و توجه جدی به اصول یاد شده درمورد پیشگیری از رخداد چنین فروپاشی هایی جلب کرده است، و انجمن های حرفه ای و دانشگاه ها در سراسر گیتی اقبال گسترده ای به این موضوع نشان می دهند.

هر چند تشکیل شرکت های بزرگ و تفکیک مالکیت از مدیریت درسطح جهانی در پایان سده نوزدهم و آغاز سده بیستم صورت گرفته و قوانین ومقررات برای نحوه اداره شرکت ها تا دهه 1990 وجود داشته ، با این همه موضوع حاکمیت شرکتی به شکل کنونی در دهه 1990 در انگلستان ، آمریکا و کانادا در پاسخ به مشکلات مربوط به اثر بخشی هیأت مدیره شرکت های بزرگ مطرح شده است . مبانی و مفاهیم حاکمیت شرکتی با تهیه گزارش کادبری[2] در انگلستان ، مقررات هیأت مدیره درشرکت جنرال موتورز آمریکا و گزارش دی[3] درکانادا شکل گرفت . بعدها با گسترش سرمایه گذاری های بین المللی ، نهادهای مختلفی همچون بانک جهانی ، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی[4] و …دراین زمینه فعال شده و اصول متعدد و گوناگون را منتشر کرده اند. یکی از آخرین اصول منتشر شده درسطح جهانی ، اصول سازمان همکاری و توسعه اقتصادی درسال 2004 است که شش حوزه زیر را دربرمی گیرد:

  • تأمین مبنایی برای چارچوب مؤثر حاکمیت شرکتی
  • حقوق سهامداران و کارکردهای اصلی مالکیتی
  • رفتاریکسان با سهامداران
  • نقش ذینفعان در حاکمیت شرکتی
  • افشاء و شفافیت
  • مسئولیت های هیأت مدیره ، شامل کنترل های داخلی ،حسابرسی داخلی و غیره

وجود حاکمیت شرکتی مطلوب از آسیب پذیری بازارهای درحال توسعه از جمله بازار ایران درمقابل بحران های مالی می کاهد و بیش ازهرچیزحیات سالم بنگاه اقتصادی را در درازمدت هدف قرارمی دهد وبه این خاطردرصدداست تاازمنافع سهامداران درمقابل مدیریت سازمان ها حفاظت به عمل آورد.بنابراین پژوهشگر رابطه برخی از سازو کارهای حاکمیت شرکتی و مدیریت سود بر کیفیت سود را به عنوان فرضیه مطرح، ودراین پژوهش آن را در بوته آزمایش قرار می دهد.

دراین فصل به تشریح کلیات پژوهش شامل موضوع ،بیان مسئله ،ضرورت واهمیت موضوع ، اهداف، فرضیه ها ، متغیرها و مدل تحلیلی پژوهش خواهیم پرداخت.

2-1. بیان مسئله و چگونگی برگزیدن موضوع پژوهش

از مهمترین ویژگی های شرکت های سهامی تفکیک مالکیت ازمدیریت است و گزارش های مالی ، منابع مهم اطلاعاتی برای تصمیم گیری های اقتصادی به شمارمی روند که مدیران ،سرمایه گذاران، اعتباردهندگان و سایر استفاده کنندگان برای رفع نیازهای خود ازآنها استفاده می کنند. ازآنجایی که اطلاعات به صورت یکسان دراختیار استفاده کنندگان قرار نمی گیرد ،بین مدیران و سرمایه گذاران عدم تقارن اطلاعات ایجاد می شود.این عدم تقارن ،امکان دسترسی انحصاری مدیران به بخشی ازاطلاعات را فراهم می نماید. همچنین انگیزه هایی مانند پاداش،هموارسازی سود ومقررات گریزی این امکان رابرای مدیران به وجود می آورد تادرجهت منافع خود دست به اعمال مدیریت سود بزنند(نصیری ،1389).

به دلیل اهمیت تأثیرارقام مالی برارزیابی عملکرد موضوع دستکاری و مدیریت ارقام سود درصف اول توجه عمومی قراردارد و مراجع قانون گذاری نیزتوجه زیادی به این موضوع مبذول نموده و چندین تغییر قانونی به وجود آورده اند.

مفهوم مدیریت سود ازجنبه های گوناگونی مورد بررسی و تحقیق قرارگرفته اند و تعاریف مختلفی نیزدراین رابطه ارائه شده است، که مهمترین آنها عبارتند از:

اسکات(2003) مدیریت سود را اقدامات آگاهانه به عمل آمده توسط مدیریت درخصوص چگونگی گزارش سود جهت رسیدن به اهداف خاص به گونه ای که منطبق با اصول حسابداری باشد، تعریف    کرده است.

به طورکلی مدیریت سود به عنوان اقدامات آگاهانه به عمل آمده توسط مدیریت جهت رسیدن به اهداف خاص درچارچوب رویه های حسابداری تعریف می شود. مدیریت نسبت به سایرین به اطلاعاتی دسترسی دارد که برای افراد دیگر قابل دسترسی نیست. درصورتی که مدیران با استفاده ازمدیریت سود قصد انتقال اطلاعاتی را داشته باشند که معرف واقعیات و ارزش واقعی واحد تجاری باشد، نمی توان ایرادی برآن وارد دانست، اما نگرانی زمانی ایجاد می شود که هدف مدیران ازمدیریت سود به عنوان عاملی برای گمراهی استفاده کنندگان ازاطلاعات مربوط به عملکرد شرکت باشد.

امروزه دراهمیت وجایگاه حاکمیت شرکتی برای موفقیت شرکت ها تردیدی نیست چرا که این موضوع با توجه به رخدادهای سالهای اخیر وبحرانهای مالی شرکتها اهمیتی بیش از پیش یافته است. بررسی علل و آسیب شناسی فروپاشی برخی از شرکتهای بزرگ که زیان های کلانی بویژه برای سهامداران داشته است ناشی ازضعف سیستم های حاکمیت شرکتی آنها بوده است. تحقیقات نشان می دهد که حاکمیت شرکتی می تواند باعث ارتقای استانداردهای تجاری شرکت ها، تشویق، تأمین و تجهیزسرمایه ها و سرمایه گذاران و بهبود اموراجرایی آنها گردیده و یکی ازعناصراصلی دربهبود کارایی اقتصادی شرکت هاست چرا که ناظر بر روابط سهامداران، هیئت مدیره، مدیران وسایرذینفعان آنهاست) علی کهندل ، 1390).

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه بررسی درآمدهای دولت و درآمدی بر پذیرش مسئولیت کیفری اشخاص

دانشگاه ازاد اسلامی واحد مراغه

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری

با عنوان :

بررسی درآمدهای دولت و درآمدی بر پذیرش مسئولیت کیفری اشخاص

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

به محض این که شخصی بزه دیده جرمی واقع می شود در صدد مجازات مجرم و جبران خسارات از خود بر می آید. در این راستا اگر مجرم شخصی حقیقی باشد و این شخص نیز در دسترس باشد مسئله چندان پیچیده نیست و مجنی علیه انقدرها هم از این موضوع نگران نمی شود . نگرانی مجنی علیه زمانی تحقق می یابد که مجرم ، یا در دسترس نیست و نمی توان وی را برای جبران خسارت الزام کرد و یا مشارالیه توانایی جبران خسارت را ندارد .

در بعضی موارد نیز دولت و به عبارتی مقامات حکومتی نه به عنوان شخص حقیقی که به عنوان مامور دولت مرتکب جرمی می شوند . که در همه این موارد مجنی علیه با سوالاتی از قبیل؛ خسارات مرا چه کسی باید جبران کند . از چه کسی شکایت کنم رو به رو می شود .

در این تحقیق علاوه بر بررسی مصادیق مصرح در قانون مجازات اسلامی در خصوص عدم وجود یا شناسایی شخصی که باید خسارات وارده به مجنی علیه را جبران کند به بررسی مبانی فقهی و حقوقی مسئولیت دولت در جبران خسارت بزه دیدگان ، مصادیق قانونی این موضوع ، مبنا و اهداف جبران خسارت توسط دولت در مواردی که دولت مرتکب جرم نشده است ، و فواید و شیوه های جبران خسارت توسط دولت پرداخته شده است .

در قانون مجازات اسلامی ایران مصادیقی از جبران خسارت توسط دولت (به معنای اعم و نه صرفا قوه مجریه) وجود دارد که از ان ها می توان به ضررهای ناشی از اشتباه یا تقصیر قاضی ، فقدان یا غیبت یا عدم تمکن عاقله در مورادی که وی بایستی دیه بپردازد اشاره کرد .

همچنین گاهی علیرغم جبران خسارت بر طبق مواد قانونی باز هم خسارت به طور کامل جبران نمی شود در این خصوص با تحلیل رویکرد ترمیمی مبانی جبران خسارت در این مورد نیز بررسی می شود

در اینجا به طور خلاصه عنوان می شود که مهمترین مبانی برای اثبات مسئولیت دولت در جبران خسارت را می توان «نظریه خطر» و «نظریه تقصیر» دانست و از لحاظ فقهی نیز بایستی قواعد «لایبطل» و «ضمان بالخراج» را مورد توجه قرار داد .

البته باید توجه داشت بحث مسئولیت دولت مربوط به جزای دولت نیست که فقط بر طبق قوانین و بر حسب تفسیر مضیق ان را مورد بررسی قرار داد بلکه این موارد را باید تمثیلی دانست و در هر جا که خون مسلمانی در معرض هدر رفتن قرار می گیرد حکومت را وارد موضوع کرد . در این خصوص بایستی به فکر ایجاد نهادهایی مانند بیمه ، صندوق تامین خسارت های بدنی ، کمیته امداد و مانند انها بود تا به وسیله آنها جبران خسارت را آسان ساخت .

واژگان کلیدی: مسئولیت دولت، بیت المال، خسارت، قاعده لایبطل.

مقدمه:

هنگامی که جرمی واقع می شود. مسلماً خساراتی را بوجود می آورد که نه تنها به بزه‌دیده، بلکه به خانواده او و جامعه نیز وارد می شود و در ضرورت جبران آن جای هیچ گونه شک و تردیدی وجود ندارد و همگان به فواید جبران خسارت بزه‌دیده اذعان دارند. در گذشته و در دوره انتقام خصوصی، بزه‌دیده نقشی محوری در فرایند تعقیب مجازات جرم برعهده داشت؛ چنانکه ارسطو بیان می کند: «کیفر نخست باید مجنی علیه را ارضا کند و بزهکار باید بداند که به خاطر بزه‌دیده آزار می بیند»[1] اما با تشکیل دولت­ها و آغاز دوره دادگستری عمومی، نقش بزه‌دیده به انزوا کشیده می‌شود و به تدریج جرم، ماهیتی عمومی پیدا می­کند و جامعه نیز از وقوع جرم متضرر می شود.

امروزه با بالارفتن آگاهی اندیشمندان و صاحب نظران و کسب تجربیات ادوار گذشته ونیز ظهور بزه دیده شناسی در دانش جرم شناسی، ضرورت و فواید جبران خسارت بزه دیده به خوبی آشکار شده است. و از آنجا که همیشه جبران خسارت توسط بزهکار به دلایلی مانند فرار ، خودکشی ، اعسار بزهکار و … امکان پذیر نمی باشد و از طرفی منافع فراوانی که در جبران خسارت بزه دیده وجود داشت، باعث شد که نقش دولت در این زمینه مطرح شود ، با توجه به اینکه در فرایند وقوع جرم و عدم جبران خسارت بزه دیده بی تقصیر نبود .

این تحقیق به بررسی مبانی فقهی و حقوقی جبران خسارت توسط دولت (بیت المال) و موارد مصرح در قانون مجازات اسلامی می پردازد . همچنین اشاره­ای دارد به فواید و چالش هایی که در جبران خسارت توسط دولت وجود دارد.

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه بررسی تغییر حسابرس از دیدگاه حاکمیت شرکتی

 دانشگاه آزاد اسلامی

واحد شاهرود

دانشکده علوم انسانی، گروه حسابداری

پایان‌نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M.A »

گرایش : حسابداری

عنوان :

بررسی تغییر حسابرس از دیدگاه حاکمیت شرکتی در بورس اوراق

بهادار تهران

 استاد راهنما :

دکتر علی اصغر محمودزاده

 استاد مشاور :

دکتر محمدرضا عبدلی

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

فهرست مطالب صفحه
چکیده

فصل اول: کلیات پژوهش

1
1-1) مقدمه 3
1-2) بیان مسئله و علل برگزیدن موضوع پژوهش 3
1-2-1) ساختار هیات مدیره 4
1-2-1-1) حضور مدیران غیر موظف در هیات مدیره 5
1-2-1-2)اندازه هئیت مدیره 5
1-2-1-3) تفکیک وظایف مدیر عامل از رئیس و نایب رئیس هیات مدیره 5
1-2-2) ساختار مالکیت 5
1-2-2-1) سهام مدیریتی 6
1-2-2-2) مالکان عمده 6
1-2-2-3) تعداد سهامداران 6
1-2-3) حاکمیت شرکتی و فرایند حسابرسی 6
1-2-4) تعویض موسسات حسابرسی و دلایل آن 7
1-2-5) حاکمیت شرکتی و تغییر حسابرسان 8
1-3) اهمیت و ضرورت پژوهش 9
1-4) هدف پژوهش 10
1-4-1) اهداف کاربردی 11
1-5) سئوالات تحقیق 11
1-6) تبیین فرضیه‌های پژوهش 11
1-7) متغیرها پژوهش 13
1-8) جنبه نوآوری پژوهش 13
1-9) روش تحقیق 13
1-10) قلمرو تحقیق(موضوعی،مکانی،زمانی) 13
1-10-1) قلمرو موضوعی 13
1-10-2) قلمرو مکانی 13
1-10-3) قلمرو زمانی 13
1-11) روش های گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات 14
1-12) تعریف عملیاتی متغیرها 14
1-13) ساختار پژوهش 15
فصل دوم: ادبیات و پیشینه پژوهش  
2-1) بخش اول: تغییر حسابرس-عوامل و آثار 17
2-1-1) مقدمه: 17
2-1-2) تقاضا برای خدمات حسابرسی 16
2-1-3) انتخاب حسابرس 16
2-1-4) تغییر حسابرس 17
2-1-5) هزینه های تغییر در حسابرس 17
2-1-6) دلایل تغییر حسابرس 18
2-1-6-1) کاهش هزینه حسابرسی یا کاهش حق الزحمه حسابرسی 18
2-1-6-2)ضعف کنترلهای داخلی 18
2-1-6-3)برقرار نبودن فرض تداوم فعالیت 19
2-1-6-4) ارائه مجدد صورتهای مالی 19
2-1-6-5)عدم توافق در مورد اصول حسابداری 19
2-1-6-6) اتکا نکردن به مدیریت 19
2-1-6-7)اظهارنظر مشروط 19
2-1-6-8)افزایش دامنه حسابرسی 20
2-1-6-9) تغییرات مدیریت 20
2-1-6-10) اقدامات غیر قانونی 20
2-1-6-11)محدودیت منابع 20
2-1-6-12) ورشکستگی 20
2-1-6-2) ادغام    21      
1-13-6-1-2) ادغام صاحبکاران:  21
2-13-6-1-2) ادغام موسسه های حسابرسی 21
14-6-1-2) رشد شرکت 21
7-1-2) تاثیر تغییر حسابرس بر عملکرد شرکت 21
8-1-2) الزامات افشاء در خصوص تغییر حسابرسان مستقل 22
1-8-1-2) گروه آغاز کننده تغییر حسابرس 22
2-8-1-2) نبود توافق یا اختلاف نظر بین صاحبکار و حسابرس 23
3-8-1-2) رویدادهای قابل گزارش 23
9-1-2) انواع تغییر حسابرس بر اساس شیوه تغییر 23
1-9-1-2) تغییر اجباری حسابرس 23
2-9-1-2) تغییر اختیاری حسابرس و عوامل موثر بر آن 25
1-2-9-1-2) عوامل مرتبط با واحد مورد رسیدگی: 26
10-1-2) دوره تصدی حسابرس و عوامل موثر 27
1-10-1-2) دوره تصدی حسابرس و کیفیت حسابرسی 28
2-10-1-2) دوره تصدی حسابرس و استقلال وی 29
3-10-1-2) دوره تصدی حسابرس و هزینه های حسابرسی 29
2-2) بخش دوم: حاکمیت شرکتی و ارزش آفرینی 30
1-2-2) تعاریف حاکمیت شرکتی 30
2-2-2) انواع سیستمهای حاکمیت شرکتی 32
1-2-2-2) حاکمیت شرکتی درون سازمانی (رابطه ای ) 32
1-1-2-2-2) مکانیزمهای درون‌سازمانی (محاطی) 33
2-2-2-2) حاکمیت شرکتی برون سازمانی (محیطی) 33
1-2-2-2-2) مکانیزمهای برون‌سازمانی (محیطی) 33
3-2-2-2) سیستم درون سازمانی در مقابل سیستم  برون سازمانی 34
3-2-2) تئوری های حاکمیت شرکتی 34
1-3-2-2) تئوری هزینه معاملات 34
2-3-2-2) تئوری نمایندگی 34
3-3-2-2) تئوری ذینفعان 35
4-3-2-2) تئوری ذینفعان در برابر تئوری نمایندگی 35
1-4-2-2) مدل مالی 36
2-4-2-2) مدل مباشرتی 36
3-4-2-2) مدل تئوری ذینفع 36
4-4-2-2) مدل سیاسی 37
5-2-2) اصول حاکمیت شرکتی 37
1-5-2-2) اصول حاکمیت شرکتی بر اساس دستورالعمل سازمان بورس 39
1-1-5-2-2) ساختار هیات مدیره 41
2-1-5-2-2) کمیته های هیات مدیره 42
3-1-5-2-2) تعداد اعضای هیات مدیره و گزینش آنها 42
4-1-5-2-2) استقلال مدیر 43
5-1-5-2-2) دبیر هیات مدیره 43
6-1-5-2-2) اعضای مشترک هیات مدیره 43
7-1-5-2-2) تعهد مالکیت سهام 43
8-1-5-2-2) بازنشستگی از هیات مدیره/ سقف دوره های عضویت در هیات مدیره 43
9-1-5-2-2) حضور در جلسات 43
6-2-2) الگوهای حاکمیت شرکتی 44
1-6-2-2) الگوی مبتنی بر بازار 44
2-6-2-2) الگوی مالکیت شرکتی مبتنی بر روابط 44
3-6-2-2) الگوی حاکمیت شرکتی در حال گذار 45
4-6-2-2) الگوی نو ظهور 45
7-2-2) مکانیزم حاکمیت شرکتی 46
8-2-2) ساختارهای مالکیتی حاکمیت شرکتی 48
1-8-2-2) سرمایه‌گذاران نهادی 48
2-8-2-2) سرمایه‌گذاران عمده 49
1-2-8-2-2) سرمایه‌گذاران عمده در نگاه نظام حاکمیت شرکتی در بورس اوراق بهادار تهران 49
3-8-2-2) مالکیت هیات‌مدیره 50
4-8-2-2) دولتی و خصوصی 51
5-8-2-2) سهام شناور آزاد 51
9-2-2) ساختار های مدیریتی حاکمیت شرکتی 53
1-9-2-2) تفکیک دقیق وظایف مدیریت اجرائی از مدیریت غیر اجرائی 53
2-9-2-2) حقوق و مزایای مدیران 54
3-9-2-2) تفکیک یا عدم تفکیک سمت مدیر عامل وریاست هیات‌مدیره 54
4-9-2-2) اندازه هیات‌مدیره 55
10-2-2) حاکمیت شرکتی و شفافیت در اطلاعات حسابداری 55
1-10-2-2) اطلاعات حسابداری مالی 56
2-10-2-2) تأثیر اطلاعات حسابداری مالی بر نتایج اقتصادی 57
3-10-2-2) استفاده مستقیم از اطلاعات حسابداری در مکانیزم حاکمیت شرکت 60
11-2-2) حاکمیت شرکتی، نقدشوندگی و ارزش آفرینی 60
12-2-2) حاکمیت شرکتی، اطمینان بخشی و ارزش آفرینی 62
3-2) بخش سوم: تغییر حسابرس، دوره تصدی و رفتارهای مدیران 63
1-3-2) مقدمه 63
2-3-2) دوره تصدی حسابرس و محافظه کاری 64.
3-3-2) کیفیت حسابرسی، دوره تصدی حسابرس و ویژگی های کیفی سود 64
4-3-2) دوره تصدی حسابرس و محافظه کاری سود 66
53-2) دوره تصدی حسابرس و مربوط بودن سود 66
6-3-2) دوره تصدی حسابرس و قابلیت اتکای سود 66
7-3-2) سطوح تصدی و دیدگاه های متفاوت 66
8-3-2) اثر متقابل دوره تصدی بر محافظه کاری و مدیریت سود 68
4-2) بخش چهارم: پیشینه پژوهش 70
1-4-2) پژوهش های داخلی 70
2-4-2) پژوهش های داخلی 73
فصل سوم: روش شناسی تحقیق  
1-3) مقدمه 76
2-3) اهداف تحقیق 76
1-2-3) هدف کاربردی 76
3-3) سؤالات تحقیق 77
4-3) فرضیه های تحقیق 77
5-3) متغیرها و مدلهای تحقیق 78
1-5-3) متغیرهای پژوهش 78
2-5-3) مدلهای پژوهش 79
6-3) روش تحقیق 80
7-3) قلمرو تحقیق 80
1-7-3) قلمرو مکانی 80
2-7-3) قلمرو زمانی 80
3-7-3) قلمرو موضوعی 80
8-3) جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه 80
1-8-3) شرکتهای نمونه 81
9-3) روش جمع آوری اطلاعات 82
10-3) متغیرهای پژوهش و تعریف عملیاتی آنها 82
تعوض حسابرس 82

 

 

 

 

2-10-3) سایر متغیرهای پژوهش 82
11-3) تجزیه و تحلیل داده ها و فرضیات 83
3-11-1) آزمون نرمال بودن متغیرها-آزمون کولموگروف – اسمیرنف 84
3-11-2) تجزیه و تحلیل رگرسیون 84
3-11-3) تحلیل همبستگی-همبستگی پیرسون 85
3-11-4) آزمون خود همبستگی جملات خطا(دوربین-واتسن) 86
12-3) نحوه آزمون فرضیه های تحقیق 87
3-12-1) آزمون فرضیه اول: 87
3-12-2) آزمون فرضیه دوم: 87
3-12-3) آزمون فرضیه سوم: 88
3-13) خلاصه فصل 88

فصل چهارم:تجزیه و تحلیل داده

4-1) مقدمه 90

   4-2) آمار توصیفی                                                                                                  90

     4-3) همبستگی متغیرهای تحقیق                                                                         93

         4-4) آمار استنباطی                                                                                       93

4-5)آزمون فرضیات                                                                                                  93

      4-5-1) فرضیه اصلی                                                                                         93

             4-6) خلاصه فصل                                                                                      96

فصل پنجم:بحث و نتیجه

     5-1) مقدمه                                                                                                     99

                      5-2) خلاصه تحقیق                                                                          99

            5-2-1) خلاصه بیان مساله                                                                          99

       5-2-1) خلاصه کل تحقیق                                                                               100

          5-2- 1-1) خلاصه روش تحقیق                                                                     100

5-3) تحلیل فرضیات                                                                                            100

       5-3-1) تحلیل فرضیه اول                                                                              100

    5-3-2) تحلیل فرضیه دوم                                                                                101

5-3-3) تحلیل فرضیه سوم                                                                                  102

    5-4) نتیجه گیری کلی                                                                                   102

  5-5) مقایسه نتایج تحقیق با سایر تحقیقات                                                          103

        5-5-1) تحقیقاتی که نتایج مشابه با نتایج تحقیق کسب کرده اند                         103

                5-5-2) تحقیقاتی که نتایج مغایر با نتایج تحقیق کسب کرده اند                    103

     5-6) پیشنهادات تحقیق                                                                                 104

     5-6-1) پیشنهادات کاربردی                                                                           104

      5-6-2) پیشنهادات برای تحقیقات آتی                                                            105

     5-7) محدودیت تحقیق                                                                                 105

منابع فارسی                                                                                                113

منابع غیر فارسی                                                                                          115

چکیده انگلیسی                                                                                          116

چکیده

تغییر یا تعویض حسابرسان در محافل حرفه ای ناشی از دلایل مختلفی می باشد. علاوه بر اجبارهایی که اداره کنندگان بازارهای سرمایه برای تعویض حسابرس در نظر گرفته اند، تغییر حسابرس ممکن است ناشی از مکانیزم های حاکمیت شرکتی موجود در داخل سازمان باشد بگونه ای که حسابرسی را انتخاب نمایند که دارای بیشترین استقلال و بالاترین کیفیت حسابرسی باشند. در تحقیق حاضر پژوهشگر برای سنج ارتباط بین مکانیزمهای حاکمیت شرکتی با تغییر حسابرسان شرکت ها پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران اطلاعات 92 شرکت را بین سالهای 1387 لغایت 1391 را آزمون نمود. مکانیزم های حاکمیت شرکتی مورد بررسی عبارتند از تمرکز مالکیت، استقلال هیأت مدیره و جدایی پست ریاست هیأت مدیره از مدیر عامل. نتایج نشان می دهد که هر اندازه تمرکز مالکیت افزایش یابد تمایل به تغییر حسابرس به حسابرس کوچکتر افزایش یافته، همچنین کاهش استقلال نیز همانند افزایش تمرکز مالکیت منجر به تغییر حسابرس مستقل به حسابرسان کوچکتر می شود همچنین نتایج حاکی از عدم تاثیر جدایی و یکی بود دو پست ریاست هیأت مدیره و مدیر عامل در تغییر حسابرسان به حسابرسان کوچکتر می باشد.

واژگان کلیدی:

تغییر حسابرس، مکانیزم های حاکمیت شرکتی، تمرکز مالکیت، استقلال هیأت مدیره و جدایی پست ریاست هیأت مدیره از مدیر عامل

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه تاثیر ترکیب مالکیت و هیات مدیره شرکتها بر مسئولیت پذیری اجتماعی

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد شاهرود

دانشکده علوم انسانی، گروه حسابداری

پایان­نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M.A »

گرایش: حسابداری

  عنوان:

تاثیر ترکیب مالکیت و هیات مدیره شرکتها بر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

استاد راهنما:

دکتر محمدرضا عبدلی

استاد مشاور:

دکتر علی اصغر محمودزاده

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده :

 پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین تاثیر ترکیب مالکیت و هیات مدیره شرکتها بر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتها در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می پردازد. هدف از این تحقیق شناسایی عوامل موثر بر میزان رعایت مسئولیت پذیری اجتماعی به عنوان یک فاکتور موثر بر تصمیمات سرمایه گذاران می باشد.دوره زمانی تحقیق بین سالهای 88 الی 92 می باشد که از صنایع مختلف در بورس اوراق بهادار تهران لحاظ گردیده است .که از روش رگرسیون ساده و چند متغیره مورد آزمون قرار گرفته است نتایج پژوهش حاکی از آن است که از بین متغیرهای مستقل متغیر رتبه تمرکز مالکیت و نسبت اعضاء موظف بیشترین تاثیر را بر مسئولیت پذیری اجتماعی داشته است و از بین متغیرهای کنترلی تنها متغیر میزان تحصیلات بر روی متغیر وابسته که همان مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتها می باشد تاثیر گذار است.

 واژه های کلیدی :ترکیب مالکیت ، هیات مدیره ، مسئولیت پذیری

مقدمه:

وجود بازارهای سرمایه، یکی از ابزارهای توسعه اقتصادی می باشد.بازارهای سرمایه ای و شرکت های سهامی این امکان را فراهم می آورند که تعداد زیادی از صاحبان سرمایه، با سرمایه های کوچک و بزرگ، در یک واحد اقتصادی مشارکت کنند وبه این ترتیب ، مشکل تأمین سرمایه های کلان برای ایجاد طرحهای صنعتی بزرگ برطرف می گردد. هر کشوری می تواند با ایجاد بازار بورس مطمئن وامن، سرمایه های سرگردان جامعه را جمع آوری کرده و آن را در مسیرهای تولید و ایجاد ارزش افزوده هدایت کند و از طریق این ارزش افزوده (حقوق، سود سهام و سهم دولت به عنوان مالیات و…) گامی به طرف توسعۀ اقتصادی کشور بردارد.

حسابداری دارای ماهیتی اجتماعی است که باتفکیک مالکیت از مدیریت، رشد و توسعه یافته و برحمایت از سرمایه گذاران بالفعل وبالقوه تأکید دارد. برای کنترل حسابداری ساختگی اکثر کشورها بر مفهوم افشا و شفافیت تأکید کرده اند. مبحث افشای اطلاعات مهمترین بخش ساختار مالکیت و حاکمیت شرکتی به شمار می آید. هر چه عملیات داخلی شرکت و جریان نقدینگی آن روشن تر باشد ودقیق تر گزارش شود زمینه های اختلاس و سوء مدیریت برای مدیران و سهامداران عمده محدودتر می شود. مهمترین مبحث در زمینه افشای اطلاعات آنست که همه عوامل مؤثر بر بهای سهام باید در زمان مناسب و با دقت کافی گزارش شوند. این اطلاعات در مرحله نخست عبارتست از : 1- صورت درآمدها 2- خرید و فروش دارایی ها 3- تغییرات هیئت مدیره 4- درصد مالکیت مدیران اجرایی 5- تغییر در مالکیت شرکت 6- سایر اطلاعاتی که در مرحله بعدی قابل افشا هستند عبارتند از : 7- مبلغ پاداش هیئت مدیره 8- راهبرد شرکت 9- تراکنش زیرخطر ترازنامه

در فصل اول پس از بیان مسئله تحقیق، به بیان اهمیت و ضرورت تحقیق می پردازیم. همچنین اهداف تحقیق را در قالب اهداف کلی و ویژه بیان می کنیم. چارچوب نظری تحقیق که بنیان اصلی طرح سئوال و موضوع تحقیق بوده است در این فصل آورده شده و در ادامه به مدل تحقیق و فرضیه های تحقیق نیز اشاره شده است. در پایان این فصل تعاریف واژه ها و اصطلاحات آمده است.

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه عوامل مؤثر تحت کنترل مدیریت بر سودآوری عملکرد مالی مدیریت شعب بانک نمونه

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد پردیس علوم و تحقیقات قم

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری(M.A)

عنوان:

عوامل مؤثر تحت کنترل مدیریت بر سودآوری عملکرد مالی مدیریت شعب بانک نمونه

استاد راهنما:

دکتر رویا دارابی

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

فهرست مطالب:

چکیده……………………………………………………………………………………………………………………..1

فصل اول: کلیات تحقیق

1-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………3

2-1- بیان مسأله………………………………………………………………………………………………………..4

3-1- اهمیت و ضرورت تحقیق…………………………………………………………………………………………6

4-1- اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………………………….7

5-1- مروری بر ادبیات و مبانی نظری فرضیه های تحقیق…………………………………………………………7

6-1- سؤال تحقیق……………………………………………………………………………………………………..9

7-1- متغیرهای تحقیق…………………………………………………………………………………………………9

8-1- فرضیه های تحقیق……………………………………………………………………………………………..10

9-1- روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..10

10-1- جامعه آماری و روش نمونه گیری……………………………………………………………………………10

11-1- قلمرو تحقیق…………………………………………………………………………………………………..11

12-1- روش گردآوری داده ها و اطلاعات……………………………………………………………………………11

13-1- استفاده کنندگان از نتایج تحقیق…………………………………………………………………………….11

14-1- تعریف عملیاتی مفاهیم و واژه های کلیدی تحقیق……………………………………………………….12

15-1- ساختار تحقیق…………………………………………………………………………………………………13

16-1- خلاصه فصل…………………………………………………………………………………………………….13

فصل دوم: ادبیات، مبانی نظری و پیشینه تحقیق

1-2- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….15

بخش اول: مبانی نظری تحقیق

2-2- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….16

3-2- آشنایی با مفهوم بانک………………………………………………………………………………………….17

4-2- تاریخچه بانک و بانکداری………………………………………………………………………………………..17

1-4-2- بانک و بانکداری در جهان…………………………………………………………………………………….17

2-4-2- بانک و بانکداری در ایران……………………………………………………………………………………..19

5-2- ترازنامه بانک ها…………………………………………………………………………………………………23

6-2- صورت سود و زیان بانک ها…………………………………………………………………………………….28

7-2- تجزیه و تحلیل صورت سود و زیان بانک ها…………………………………………………………………..34

1-7-2- انواع تجزیه و تحلیل صورت های مالی…………………………………………………………………….34

2-7-2- تجزیه و تحلیل ترازنامه………………………………………………………………………………………36

3-7-2- تجزیه و تحلیل صورت سود و زیان………………………………………………………………………….39

8-2- ارزیابی عملکرد مالی بانک ها………………………………………………………………………………..43

1-8-2- مدل های ارزیابی عملکرد………………………………………………………………………………….44

2-8-2- مدل های حسابداری ارزیابی عملکرد…………………………………………………………………….44

3-8-2- مدل های اقتصادی ارزیابی عملکرد……………………………………………………………………….46

4-8-2- چالش های ارزیابی عملکرد……………………………………………………………………………….51

5-8-2- ارزیابی مالی………………………………………………………………………………………………..51

6-8-2- عملکرد مالی بانک ها……………………………………………………………………………………..51

9-2- شناسایی معیارهای سودآوری بانک ها……………………………………………………………………53

1-9-2- مفاهیم سود و سودآوری………………………………………………………………………………….53

2-9-2- عوامل تحت کنترل مدیریت (داخلی)……………………………………………………………………..54

3-9-2- عوامل خارج از کنترل مدیریت (خارجی)………………………………………………………………….62

بخش دوم: پیشینه تحقیق

10-2- تحقیقات داخلی……………………………………………………………………………………………..65

11-2- تحقیقات خارجی…………………………………………………………………………………………….68

12-2- خلاصه فصل………………………………………………………………………………………………….70

فصل سوم: روش شناسی تحقیق

1-3- مقدمه………………………………………………………………………………………………………….72

2-3- روش تحقیق…………………………………………………………………………………………………..73

3-3- جامعه آماری، نمونه مورد مطالعه و روش نمونه گیری……………………………………………………74

1-3-3- جامعه آماری مورد مطالعه…………………………………………………………………………………74

2-3-3- نمونه مورد مطالعه………………………………………………………………………………………….74

3-3-3- روش نمونه گیری……………………………………………………………………………………………74

4-3- قلمرو موضوعی، مکانی و زمانی تحقیق……………………………………………………………………75

1-4-3- قلمرو موضوعی……………………………………………………………………………………………..75

2-4-3- قلمرو زمانی…………………………………………………………………………………………………76

3-4-3- قلمرو مکانی………………………………………………………………………………………………..76

5-3- منابع اطلاعاتی و روش گردآوری اطلاعات………………………………………………………………….77

1-5-3- منابع اطلاعاتی……………………………………………………………………………………………..77

2-5-3- روش گردآوری اطلاعات…………………………………………………………………………………….78

6-3- فرضیه تحقیق………………………………………………………………………………………………….78

7-3- متغیرهای تحقیق……………………………………………………………………………………………..79

1-7-3- متغیرهای مستقل………………………………………………………………………………………….79

2-7-3- متغیر وابسته………………………………………………………………………………………………..83

8-3- روش تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات…………………………………………………………………….84

9-3- خلاصه فصل……………………………………………………………………………………………………87

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

1-4- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………..89

2-4- تحلیل توصیفی داده ها……………………………………………………………………………………….90

3-4- روش ها و مراحل تجزیه و تحلیل آماری (تحلیل استنباطی)……………………………………………..91

1-3-4 آزمون نرمال بودن توزیع متغیر وابسته تحقیق…………………………………………………………….92

2-3-4- تحلیل رگرسیون متغیرهای تحقیق………………………………………………………………………..95

3-3-4- بررسی همبستگی میان متغیرهای تحقیق……………………………………………………………102

4-4- بررسی فرضیه های تحقیق…………………………………………………………………………………103

5-4- جمع بندی تجزیه و تحلیل آماری……………………………………………………………………………109

6-4- خلاصه فصل…………………………………………………………………………………………………..110

فصل پنجم: خلاصه، نتیجه گیری و پیشنهادهای تحقیق

1-5- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………112

2-5- خلاصه موضوع تحقیق……………………………………………………………………………………….113

3-5- روش تحقیق…………………………………………………………………………………………………..114

4-5- خلاصه یافته های تحقیق و توصیف آن…………………………………………………………………….115

5-5- محدودیت های تحقیق………………………………………………………………………………………116

6-5- پیشنهادهای تحقیق…………………………………………………………………………………………117

1-6-5- پیشنهادهای مبتنی بر نتایج تحقیق…………………………………………………………………….117

2-6-5- پیشنهادها برای تحقیقات آتی……………………………………………………………………………119

7-5- خلاصه فصل……………………………………………………………………………………………………120

منابع و مأخذ………………………………………………………………………………………………………….121

منابع فارسی…………………………………………………………………………………………………………122

منابع لاتین……………………………………………………………………………………………………………125

پیوست ها……………………………………………………………………………………………………………126

چکیده:

افزایش سودآوری یکی از اهداف اصلی و مهم واحدهای اقتصادی است؛ شناسایی عوامل تاثیرگذار بر سودآوری می‌تواند مدیران مالی را در شناخت بهتر از واحد اقتصادی کمک کند. عوامل سودآوری بانک‌ها به دو عامل تحت کنترل مدیریت(داخلی) و خارج از کنترل مدیریت(خارجی) تقسیم بندی می‌شود.

در این تحقیق به اهم عوامل مؤثر تحت کنترل مدیریت بر سودآوری تاکید شده است و مورد مطالعه، مدیریت شعب بانک نمونه می‌باشد که برای سالهای 1391-1387 به مدت پنج سال، که 30 مدیریت شعب مورد مطالعه قرار گرفته است. داده‌ها و اطلاعات تحقیق از طریق کتابخانه‌ای و مصاحبه گردآوری شده است؛ در این تحقیق شش عامل حجم سپرده، مدیریت تسهیلات، مدیریت نقدینگی، ریسک اعتباری، مدیریت هزینه و تعادل بین منابع و مصارف بعنوان متغیر مستقل و بازده داراییها (ROA) بعنوان متغیر وابسته تلقی گردیده که میزان تاثیرگذاری و معنی داری عوامل شش گانه بر سودآوری مورد آزمون قرار گرفته است؛ روشهای آماری مورد استفاده در این تحقیق عبارتند از: آزمون فرضیه‌ها، آزمون دوربین واتسون، آماره کولموگروف- اسمیرنف(K-S)، آزمون فیشر، همبستگی پیرسون، تحلیل همبستگی و تحلیل رگرسیون که با استفاده از نرم افزار SPSS 20 می باشد.

نتایج این تحقیق حاکی از آن است که بین همه متغیرهای مستقل (به جز متغیر مدیریت تسهیلات) با سودآوری، همبستگی معناداری وجود دارد که متغیرهای مدیریت نقدینگی و تعادل بین منابع و مصارف رابطه مستقیم و متغیرهای حجم سپرده، ریسک اعتباری و مدیریت هزینه رابطه معکوس با سودآوری دارند. باتوجه به مدل رگرسیون خطی مطرح شده در تحقیق با دو متغیر مدیریت هزینه و مدیریت تسهیلات می‌توان تا میزان 4/84 درصد سودآوری را پیش بینی نمود.

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه ارزیابی مقایسه ای ضریب پایداری جنبه های مختلف اقلام تعهدی باضریب پایداری جریان نقدی

دانشگاه آزاد اسلامی

واحدکرمانشاه

پایان نامه برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد

رشته حسابداری

 

عنوان پایان نامه:

ارزیابی مقایسه ای ضریب پایداری جنبه های مختلف اقلام تعهدی باضریب پایداری جریان نقدی

 

استادراهنما:

دکتر بابک جمشیدی نوید

 

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                       صفحه

چکیده 1
فصل اول: کلیات پژوهش  
۱-۱) مقدمه 3
1-2) بیان مسئله 5
1-3) اهمیت و ضرورت پژوهش 7
1-4) اهداف پژوهش 8
1-5) فرضیات پژوهش 8
1-6) قلمرو پژوهش 9
1-6-۱)قلمروموضوعی پژوهش 9
1-6-۲) قلمروزمانی پژوهش 10
1-6-۳)قلمرومکانی پژوهش 10
1-7) تعریف واژگان پژوهش 10
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه پژوهش
2-1)مقدمه 13
۲-۲)  مبانی نظری 14
2-2-1)گفتار اول: اقلام تعهدی سود حسابداری 14
2-2-1-1)حسابداری تعهدی 14
2-2-1-2)مفهوم اقلام تعهدی 15
2-2-1-3)اهمیت اقلام تعهدی سود حسابداری 16
2-2-1-4)اقلام تعهدی سود حسابداری و نقش این اقلام درگزارشگری مالی 17
2-2-1-5)کیفیت اقلام تعهدی 20
2-2-1-6)اقلام تعهدی سود حسابداری و نقش آنها در بازده مورد انتظارسهامداران 21
2-2-3)گفتار دوم: ضریب پایداری اقلام تعهدی 23
2-2-3-1)رابطه بین اقلام تعهدی و بازده سهام 23
2-2-3-2)ضریب پایداری اقلام تعهدی سود حسابداری و پیامد های آن 24
2-2-3-3)رابطه ی پایداری اقلام تعهدی وسودهای آتی 26
2-2-3-4)مزایای اطلاعاتی سود حسابداری تعهدی 26
2-2-3-5)اقلام تعهدی سود حسابداری ونقش آنها در نابه هنجاری واکنش  بازار سرمایه 29
2-2-4)گفتار سوم: ضریب پایداری جریانهای نقدی 30
2-2-4-1)وجه نقد و چارچوب نظری 30
2-2-4-2)حرکت به سوی جریان های نقدی 32
2-2-4-3)اهمیت جریان های نقدی 34
2-2-4-4)جریان های نقدحاصل از عملیات واهمیت آن در واحدهای انتفاعی 35
2-2-4-5)اهمیت جریان های نقدی وگزارشگری مالی 38
2-2-4-6)اهمیت جریان های نقدی در شناسایی رویدادهای مالی واحدهای اقتصادی 39
2-2-4-7)حساسیت جریان نقدی وجه نقد 40
2-2-4-8)توانایی پیش بینی جریان های نقدی در واحد های انتفاعی 42
2-2-4-9)ارتباط وجه نقد با سود 43
2-2-4-10)ارتباط بین اهداف حسابداری و وجه نقد 44
2-2-5)گفتار چهارم: سود و پیش بینی سود آتی 45
2-2-5-1)پیش بینی سود و استفاده کنندگان پیش بینی سود 45
2-2-5-2)فواید پیش بینی سود برای سرمایه گذاران 47
2-2-5-3)اطلاعات حسابداری و قابلیت پیش بینی آنها 48
2-2-5-4)سود(کیفیت حسابداری)به عنوان وسیله ای برای پیش بینی 50
2-2-5-5)قابلیت پیش بینی سود 50
2-2-5-6)سودمندی ارقام حسابداری در پیش بینی رویدادهای آتی 52
2-2-5-7)پیش بینی سود توسط تحلیل گران 54
2-2-5-8)پیش بینی سود توسط مدیران 54
2-2-6)گفتار پنجم: سرمایه گذاران و واکنش های آنان 59
2-2-6-1)واکنش بازار به اطلاعات مرتبط با سودگزارش شده 59
2-2-6-2)دلایل واکنش های متفاوت بازار 60
2-2-6-3)واکنش سرمایه گذاران نسبت به تغییرات اقلام تعهدی 71
2-2-6-4)واکنش سرمایه گذاران به اقلام تعهدی خلاف قائد 72
2-2-6-5)دلایل واکنش های نابه هنجار سرمایه گذاران مبتنی بر اقلام تعهدی 73
2-2-7) گفتارششم:ارتباط بین متغیرهای اساسی پژوهش مبتنی برمبانی نظری 75
2-2-8)گفتار هفتم: پیشینه پژوهش 76
2-2-8-1)پژوهش های انجام شده در خارج از کشور 76
2-2-8-2)پژوهش های انجام شده در داخل کشور 83
2-2-9)خلاصه نتایج پژوهش 86
2-2-10)خلاصه فصل و مبنای نظری ارتباط بین متغیرها

 

 

 

 

86
فصل سوم: روش شناسی پژوهش  
3-1)مقدمه 91
3-2)روش پژوهش 91
3-3)جامعه آماری پژوهش 92
3-4)حجم نمونه آماری 92
3-5)فرضیه های پژوهش 93
3-6)روش گرد آوری اطلاعات 94
3-7)تعریف متغیرهای پژوهش و نحوه محاسبه آنها 94
3-7-1)متغیرهای وابسته پژوهش 95
3-7-2)متغیرهای مستقل پژوهش 96
3-8)مدل فرضیات 97
3-8-1)مدل فرضیه اول 97
3-8-2)مدل فرضیه های دوم تا چهارم 99
3-9)تابع آماره (ملاک آزمون کننده) 100
3-9-1)تحلیل توصیفی داده ها 100
3-9-2)مزایای استفاده از داده های تابلویی 100
3-9-3)آزمون F لیمر(آماره فیشر) 102
3-9-4)آزمون تعیین اثرات ثابت یا تصادفی(آزمون هاسمن) 103
3-9-5)آزمون دوربین- واتسون (DW) 104
3-9-6)ضریب همبستگی پیرسون 106
3-9-7)مدل های رگرسیون 107
3-9-8)فرض های اساسی رگرسیون 108
3-9-9)آزمون معنی دار برای معادله رگرسیون 109
3-9-10)آزمون معنی دار بودن ضرایب 109
فصل چهارم : تحلیل داده ها و یافته ها  
4-1)مقدمه 111
4-2)آمارتوصیفی متغییرهای پژوهش 111
4-3)آزمون نرمال بودن توزیع متغییرهای وابسته پژوهش 113
4-4)بررسی همبستگی میان متغییرهای پژوهش 114
4-5)آماراستنباطی 116
4-5-1)آزمون فرضیه اول پژوهش 116
4-5-2)ازمون فرضیه های دوم تا چهارم پژوهش 119
4-5-2-1)تفسیر نتایج حاصل از آزمون فرضیه دوم پژوهش 121
4-5-2-2)تفسیر نتایج حاصل از آزمون فرضیه سوم پژوهش 122
4-5-2-3)تفسیر نتایج حاصل از آزمون فرضیه چهارم پژوهش 122
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادها  
5-1)مقدمه 125
5-2)نتایج حاصل ازفرضیات 125
5-2-1)نتیجه آزمون فرضیه اول 125
5-2-2)نتیجه آزمون فرضیه دوم 127
5-2-3)نتیجه آزمون فرضیه سوم 128
5-2-4)نتیجه آزمون فرضیه چهارم 129
5-3)پیشنهادهای برآمده ازنتایج پژوهش 130
5-3-1)پیشنهادهای کاربردی 130
5-3-2)پیشنهادهایی برای پژوهش های آتی 132
5-4)محدودیت های پژوهش 132
منابع وماخذ 134
     

آنها

فهرست جداول

عنوان                                                                       صفحه

جدول خلاصه نتایج پژوهش 86
جدول حجم نمونه آماری 92
جدول 4-1) آماره توصیفی متغییر های پژوهش 112
جدول 4-2)نتایج بررسی نرمال بودن توزیع متغییر های وابسته 114
جدول 4-3)ماتریس ضرایب همبستگی پیرسون بین متغییر های پژوهش 115
جدول 4-4)نتایج انتخاب الگو برای آزمون مدل 4-1 117
جدول4-5)نتایج برآورد مدل 4-1 پژوهش 117
جدول 4-6)نتایج انتخاب الگو برای آزمون مدل 4-2 119
جدول4-7)نتایج برآورد مدل 4-2 پژوهش 120

 

  چکیده

اصول پذیرفته شده حسابداری در برخی از روشها انعطاف پذیری زیادی دارد که بطور بالقوه باعث می شود مدیران برآوردهای حسابداری را مبتنی بر قضاوت های شخصی خود انجام دهند. این انعطاف پذیری، ممکن است بر قابیلت اعتماد اقلام تعهدی و به تبع آن پایداری این اقلام در دوره های متوالی تاثیرگذار باشد. هدف اساسی پژوهش حاضر، ارزیابی مقایسه ای پایداری اقلام تعهدی با پایداری جریانات نقدی و بررسی واکنش سرمایه گذاران به آن در شرکتهای پذیرفته شده در بازار اوراق بهادار تهران می باشد. روش پژوهش، توصیفی و از نوع همبستگی می باشد و فرضیه های پژوهش از طریق مدل های رگرسیونی چندگانه مورد آزمون قرار گرفتند. تعداد نمونه پژوهش ۱۲۰ شرکت می باشد که داده های آن برای سال های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۱، مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.  یافته های حاصل از آزمون فرضیات نشان می دهد که ضریب پایداری اقلام تعهدی سود حسابداری جاری از ضریب پایداری جریان نقدی، کمتر است. در عین حال، مطابق با نتایج، ضریب پایداری اقلام تعهدی سود عملیاتی جاری نیز، از ضریب پایداری جریان نقدی، کمتر است. به بیان دیگر، جریان نقدی در گزارشات مالی شرکتهای نمونه آماری، پایدارتر بوده است. این یافته نشان دهنده این است که اقلام تعهدی در گزارشات مالی شرکتها، پایدار نبوده و احتمالا متاثر از راهبردهای گزارشگری مدیران باشد. علاوه بر این، نتایج حاصله نشان می دهد که بین ضریب پایداری اقلام تعهدی مالی با ضریب پایداری جریان نقدی، تفاوت وجود دارد. بدین ترتیب، می توان چنین استنباط نمود که جریان نقدی، بدلیل ماهیت واقعی بودن این جریانات، به طور بالقوه دارای پایداری است.

 

کلمات کلیدی: پایداریاقلام تعهدی، پایداری جریان های نقدی، واکنش سرمایه گذاران، جریان وجوه نقد

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی

دانشگاه علامه طباطبایی

دانشکده مدیریت و حسابداری

 

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری

 

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در    پیش بینی درماندگی مالی

نگارش

اصغر کرمی

استاد راهنما

دکتر قاسم بولو

استاد مشاور

دکتر یحیی حساس یگانه

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

فهرست مطالب

فصل اول:کلیات تحقیق

 

(1-1 مقدمه

(2-1 تشریح وبیان مسئله ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..3

(3-1ضررت انجام تحقیق …………………………………………………………………………………………………………………………………………….7

(4-1 اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..7

(5-1 روش تحقیق …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………8

(6-1 جامعه آماری …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………8

(7-1 سوالات تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..9

(8-1 فرضیه های تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………………………………9

(9-1 محدودیت های تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………………………..9

(10-1 کاربرد تحقیق …………………………………………………………………………………………………………………………………………………10

(11-1 تعریف واژه ها و اصطلاحات تخصصی ……………………………………………………………………………………………………………10

(12-1 ساختار کلی تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………………….12

 

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق

 

بخش اول : ادبیات و مبانی نظری تحقیق

(1-2 مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..14

(2-2 تعاریف ورشکستگی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….15

(3-2 دلایل ورشکستگی………………………………………………………………………………………………………………………………………………17

(4-2 مراحل ورشکستگی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….02

(5-2 قوانین ورشکستگی……………………………………………………………………………………………………………………………………………..21

2-5-1 ) قوانین ورشکستگی در ایران………………………………………………………………………………………………………………..12

(6-2 تکنیک های مورد استفاده در پیش بینی ورشکستگی………………………………………………………………………………………23

(1-6-2 تکنیک آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………..42

(2-6-2 تکنیک هوش مصنوعی………………………………………………………………………………………………………………………….24

(3-6-2 مدل های تئوریک…………………………………………………………………………………………………………………………………..25

2-7) مدل های پیش بینی درماندگی مالی ………………………………………………………………………………………………………………..25

2-7-1) آماری تک متغیره………………………………………………………………………………………………………………………………….25

2-7-2) تحلیل تشخیصی چندگانه(MDA)……………………………………………………………………………………………………..26

2-7-3) مدل احتمالی خطی(LPM)………………………………………………………………………………………………………………..27

2-7-4) مدل لوجیت…………………………………………………………………………………………………………………………………………..28

2-7-5) مدل پروبیت…………………………………………………………………………………………………………………………………………..29

2-7-6) روش های مجموع تجمعی……………………………………………………………………………………………………………………30

2-7-7) فرایندهای تعدیل ناقص………………………………………………………………………………………………………………………..30

2-7-8) الگوریتم طبقه بندی بازگشتی………………………………………………………………………………………………………………30

2-7-9) استدلال مبتنی بر موضوع…………………………………………………………………………………………………………………….31

2-7-10) شبکه های عصبی مصنوعی……………………………………………………………………………………………………………….32

2-7-11) الگوریتم ژنتیک…………………………………………………………………………………………………………………………………..33

2-7-12) برنامه ریزی ژنتیک…………………………………………………………………………………………………………………………….35

2-7-13) مدل مجموعه های سخت…………………………………………………………………………………………………………………..41

2-7-14) ماشین بردار تکیه گاه(SVM)………………………………………………………………………………………………………….42

2-7-15) معیارهای تجزیه ترازنامه(BSDM)…………………………………………………………………………………………………42

(8-2 تئوری های ورشکستگی……………………………………………………………………………………………………………………………………..43

2-8-1) تئوری ورشکستگی قمارباز……………………………………………………………………………………………………………………43

2-8-2) تئوری مدیریت وجوه نقد………………………………………………………………………………………………………………………43

2-8-3) تئوری های ریسک اعتباری…………………………………………………………………………………………………………………..43

2-8-3-1) مدل های اعتبار سنجی مورگان و KMV مودی……………………………………………………………….43

2-8-3-2) ریسک اعتباری CSFB……………………………………………………………………………………………………….43

2-8-3-3) تئوری پرتفو لیوی اعتباری مک کینسی………………………………………………………………………………44

(9-2 میزان کاربرد تکنیک ها در مدل بندی پیش بینی ورشکستگی……………………………………………………………………….44

(10-2 میزان دقت و خطای نوع اول  و دوم مدل های پیش بینی ورشکستگی……………………………………………………….46

(11-2 نسبت های مالی مورد استفاده در پیش بینی ورشکستگی…………………………………………………………………………..50

(12-2 نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….50

بخش دوم : پیشینه تحقیقات

2-13) مطالعات صورت گرفته در ارتباط با موضوع تحقیق……………………………………………………………………………………….15

2-13-1) تحقیقات خارجی انجام شده در زمینه درماندگی مالی…………………………………………………………………51

2-13-2) تحقیقات داخلی انجام شده در زمینه درماندگی مالی…………………………………………………………………..53

2-13-3) تحقیقات انجام شده در زمینه الگو های جریان نقدی…………………………………………………………………..55

2-14) نتیجه گیری ادبیات و پیشینه تحقیقات…………………………………………………………………………………………………………..57

2-15) خلاصه فصل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….58

 

 

فصل سوم : روش اجرای تحقیق

(1-3

(2-3 موضوع تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….60

(3-3 طبقه بندی تحقیق براساس  ماهیت و روش   …………………………………………………………………………………………………61

(4-3 طبقه بندی تحقیق براساس هدف……………………………………………………………………………………………………………………..61

(5-3 فرضیه های تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………….62

(6-3 جامعه آماری……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….63

(7-3 نمونه آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..63

(8-3 نحوه گردآوری داده ها و اطلاعات………………………………………………………………………………………………………………………64

(9-3 نحوه اندازه گیری متغیر های تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………64

(1-9-3 الگوهای جریان نقدی……………………………………………………………………………………………………………………………65

(2-9-3 مدل برنامه ریزی ژنتیک فرج زاده………………………………………………………………………………………………………..68

3-9-2-1) مدل برنامه ریزی ژنتیک به صورت درختی……………………………………………………………………………………….68

3-9-2-2) فرمول ریاضی مدل برنامه ریزی ژنتیک……………………………………………………………………………………………..70

3-9-2-3) تفسیر متغیرهای مدل برنامه ریزی ژنتیک………………………………………………………………………………………..70

(10-3 روش های آماری……………………………………………………………………………………………………………………………………………..71

(11-3 خلاصه فصل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….72

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها و یافته های پژوهش

 

(1-4

(2-4 تحلیل آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………………………74

(3-4 آمار توصیفی برای متغیرهای الگوی جریان های نقدی…………………………………………………………………………………….75

(1-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد عملیاتی منفی کل 3 سال قبل از درماندگی مالی…………………….75

(2-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد عملیاتی منفی به تفکیک سال …………………………………………………..76

(3-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد سرمایه گذاری مثبت کل 3 سال قبل از درماندگی مالی………….80

(4-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد سرمایه گذاری مثبت به تفکیک سال…………………………………………81

(5-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد تامین مالی کل 3 سال قبل از درماندگی مالی………………………….85

(6-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد تامین مالی مثبت به تفکیک سال………………………………………………86

(4-4 آمار توصیفی برای متغیرهای مدل برنامه ریزی ژنتیک …………………………………………………………………………………..90

(5-4 آزمون فرضیه ها………………………………………………………………………………………………………………………………………………….92

(1-5-4 معرفی فرضیه های آماری………………………………………………………………………………………………………………………92

(2-5-4 آزمون فرضیه و نتایج آن…………………………………………………………………………………………………………………………92

(6-4 خلاصه فصل ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………97

 

فصل پنجم : خلاصه ، نتیجه گیری و پیشنهادها

 

(1-5

(2-5 خلاصه تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..99

(3-5 بررسی یافته ها و تفسیر نتایج تحقیق…………………………………………………………………………………………………………….102

5-3-1) نتایج آزمون فرضیه  ……………………………………………………………………………………………………………………………103

5-3-2) نتایج حاصل از الگوی جریان های نقدی ……………………………………………………………………………………………103

5-3-3) نتایج حاصل از مدل برنامه ریزی ژنتیک …………………………………………………………………………………………..104

5-3-4) مقایسه نتایج الگوی جریان های نقدی با نتایج حاصل از مدل برنامه ریزی ژنتیک فرج زاده……………105

(4-5 محدودیت های تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………106

(5-5 پیشنهادات تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………..106

(6-5 پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی…………………………………………………………………………………………………………………….107

(7-5 نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….107

(8-5 خلاصه فصل ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………107

منابع فارسی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..108

منابع

چکیده

ورشکستگی شرکت ها یکی از راه هایی است که منجر به هدر رفتن منابع و عدم بهره گیری از فرصت های سرمایه گذاری می شود. پیش بینی درماندگی مالی می تواند با هشدارهای لازم ، شرکت ها را نسبت به وقوع درماندگی مالی و به دنبال آن ورشکستگی هشیار نماید تا آنها با توجه به این هشدارها، دست به اقدامات مقتضی بزنند و سرمایه گذاران بتوانند فرصت های مطلوب را از فرصت های نامطلوب تشخیص دهند و منابعشان را در    فرصت ها و مکان های مناسب، سرمایه گذاری نمایند. یکی از روشهای پیش بینی تداوم فعالیت شرکتها، استفاده از مدل های پیش بینی درماندگی مالی است. در این راستا پژوهش حاضر به ارزیابی میزان اثربخشی الگوی جریان   وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی در بورس اوراق بهادار تهران در طول سالهای 1381تا  1386 با استفاده از داده های 82 شرکت مورد آزمون می پردازد. الگوهای جریان نقدی، سیاست های شرکت برای تأمین منابع، تخصیص منابع و ظرفیت عملیاتی را نشان می دهد. تئوری های اقتصادی و محققان قبلی مثبت یا منفی بودن جریان های نقدی ناشی ازفعالیت های عملیاتی، سرمایه گذاری و تأمین مالی را با توجه به مراحل چرخه عمر را پیش بینی کرده اند. در پژوهش حاضر از الگوهای جریان نقدی در مرحله نزول جهت پیش بینی درماندگی مالی استفاده شده و سپس نتایج آن با مدل برنامه ریزی ژنتیک که طبق شرایط ایران توسط فرج زاده دهکردی(1386) ارائه گردیده مورد ارزیابی گرفته است. نتایج تحقیق حاضرحاکی از این است که الگوی جریان های نقدی دارای قدرت پیش بینی درماندگی مالی شرکت ها در ایران است. همچنین طبق نتایج تحقیق اثربخشی مدل برنامه ریزی ژنتیک درمقایسه با الگوی جریان های نقدی در پیش بینی درماندگی مالی شرکت ها بیشترمی باشد.

 

واژه های کلیدی : درماندگی مالی، الگوهای جریان های نقدی، مدل برنامه ریزی ژنتیک ،پیش بینی درماندگی مالی

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه ارزیابی نوسانات قیمت سهام با استفاده از شبیه سازی مونت کارلو

دانشگاه آزاد اسلامی

پردیس علوم و تحقیقات هرمزگان

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری ( M.A )

موضوع:

ارزیابی نوسانات قیمت سهام با استفاده از شبیه سازی مونت کارلو

استاد راهنما:

دکتر احمدعلی اسدپور

استاد مشاور:

آقای مهدی دسینه

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

فهرست مطالب

صفحه

چکیده 1

فصل اول : کلیات تحقیق

1-1. مقدمه. 3

1-2. تشریح و بیان موضوع تحقیق. 4

1-3. ضرورت انجام تحقیق. 7

1-4. جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق: 10

1-5. اهداف تحقیق. 10

1-6.  سؤالات تحقیق: 11

1-7.  فرضیه‏های تحقیق: 11

1-8. روش شناسی تحقیق: 11

1-9. جامعه و نمونه آماری.. 12

1-10. تعریف واژه‏ها و اصطلاحات تحقیق. 13

1-11. محدویت های تحقیق. 15

1-12. ساختار تحقیق. 15

فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده

2-1. مقدمه. 17

2-2. مروری بر ادبیات تحقیق. 18

2-2-1. تحقیقات داخلی.. 18

2-2-2. تحقیقات خارجی.. 24

2-3. سری های زمانی.. 30

2-3-1. روش های تحلیل سری های زمانی.. 31

2-3-2. ویژگی های سری های زمانی.. 31

2-3-3. مدل سازی سری های زمانی.. 31

2-3-4. معیارهای اطلاعاتی آکائیک و شوارتز. 32

2-3-5. روش باکس- جینز. 33

2-3-6. تبدیلات.. 33

2-3-7. پیش بینی.. 35

2-3-8. انواع واریانس… 36

2-3-9. ویژگی های سری های زمانی مالی.. 37

2-4. واریانس ناهمسانی شرطی اتورگرسیو تعمیم یافته(گارچ ) 39

2-4-1. فرآیند GARCH(p,q) 39

2-4-2. فرآیند GARCH(1,1) 41

2-4-3. آزمون مدل گارچ. 42

2-4-4. تخمین حداکثر درستنمایی در مدلهای گارچ. 44

2-5. شبیه سازی مونت کارلو. 46

2-5-1. تاریخچه شبیه سازی مونت کارلو. 47

2-5-2. اعدادتصادفی.. 48

2-5-3. تولید کننده های اعداد تصادفی.. 50

2-5-4. روش های تولید اعداد تصادفی.. 52

2-5-5. فرآیند شبیه سازی مونت کارلو. 52

2-5-6. روش های شبیه سازی مونت کارلو. 53

2-5-7. کاربردهای شبیه سازی مونت کارلو. 54

2-5-8. مزایا و معایب شبیه سازی مونت کالو. 56

فصل سوم : روش تحقیق

3-1 مقدمه. 59

3-2. روش گردآوری و تحلیل داده ها 59

3-3. قلمرو تحقیق. 59

3-4. جامعه و نمونه آماری.. 59

3-5. فرضیات تحقیق. 60

3-6. شیوه انجام تحقیق. 60

3-7. چگونگی بررسی سری های زمانی.. 61

3-7-1. ویژگیهای توزیع داده ها 61

3-7-2. معیار ریشه واحد. 62

3-7-3. آزمون بررسی اثرات ARCH.. 64

3-7-4. معیار خودهمبستگی.. 65

3-8 . مدل GARCH(1,1) 69

3-8-1. مدل سازی.. 69

3-8-2. خطاهای غیرنرمال. 69

3-8-3 . تخمین میانگین و واریانس شرطی با استفاده از مدل GARCH(1,1) 71

. 9-3شبیه سازی.. 72

3-9-1 . حرکت هندسی براونی.. 72

3-9-2. فرآیند اجرایی شبیه سازی مونت کارلو. 73

3-10. روش های ارزیابی نتایج تحقیق. 74

3-10-1. معیارهای ارزیابی دقت نتایج پیش بینی.. 74

3-10-2. آزمون دایبولد-ماریانو. 75

فصل چهارم : نتایج

4-1. مقدمه. 77

4-2. روش شناسی و کلیات سری داده ها 77

4-3. تجزیه و تحلیل اطلاعات سری های زمانی مورد مطالعه. 77

4-3-1. بررسی آزمون ریشه واحد. 79

4-3-2. بررسی آماره های توصیفی.. 80

4-3-3 . بررسی آزمون اثرات آرچ. 82

4-3-4.  بررسی آزمون خودهمبستگی.. 83

4-4. نتایج تجربی.. 84

4-4-1 . برآورد پارامترهای مدل گارچ. 84

4-4-2 . اجرای شبیه سازی مونت کارلو. 86

4-4-3 . پیش بینی.. 88

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری

5-1. نتیجه گیری.. 91

5-2. پیشنهادات.. 92

فهرست منابع

منابع فارسی.. 95

منابع غیرفارسی.. 97

پیوست

پیوست یک: برنامه شبیه سازی مونت کارلو. 101

چکیده انگلیسی.. 105

 

فهرست جدول ها

صفحه

جدول (4-1): نتایج آزمون ریشه واحد سری قیمت.. 79

جدول (4-2): نتایج آزمون ریشه واحد سری بازده 81

جدول (4-3): آماره های توصیفی سری بازده 82

جدول(4-4): نتایج آزمون اثرات آرچ.. 83

جدول (4-5): نتایج آزمون همبستگی بازدهی ها و همبستگی سریالی.. 84

جدول (4-6): نتایج تخمین مدل گارچ.. 86

جدول (4-7): نتایج پیش بینی خارج از نمونه برای افق یکماهه. 89

جدول (4-8): بهترین مدل ها در پیش بینی از نظر معیارهای سه گانه. 90

 

 فهرست نمودارها

عنوان                                                                                                  صفحه

نمودار (4-1): سری زمانی قیمت سهام ( شاخص کل قیمت سهام) 79

نمودار(4-2): سری زمانی بازدهی.. 79

نمودار(4-3): بررسی نرمالیتی بازدهی ها 83

نمودار(4-4): فراوانی حاصل از شبیه سازی.. 89

 

چکیده

در این پژوهش به بررسی توان پیش بینی شبیه سازی مونت کارلو برای نوسان در افق یکماهه پرداخته شده است. هدف پژوهش در قالب دو فرضیه بیان شده است. فرضیه اول به این شکل مطرح شده که تفاوت معناداری در پیش بینی نوسانات قیمت سهام توسط شبیه سازی مونت کارلو با پیش بینی مدل گارچ وجود دارد و فرضیه دوم بیان میکند که با استفاده از شبیه سازی مونت کارلو می توان نوسانات قیمت سهام را برای دوره خارج از نمونه پیش بینی نمود. دادهای پژوهش شامل سری شاخص کل قیمت سهام در فاصله سالهای 1376 تا 1391 می باشد. برای مدل گارچ از سه تابع توزیع نرمال ، t-استیودنت و GED استفاده شده است و برای ارزیابی نتایج از سه تابع زیان آماری RMSE ، MAE و MAPE کمک گرفته ایم. همچنین برای بررسی معناداری تفاوت پیش بینی های مدل گارچ و شبیه سازی مونت کارلو ، آزمون دایبولد-ماریانو را انجام میدهیم. نتایج حاکی از آن است که مدل گارچ پیش بینی های دقیق تری را نسبت به شبیه سازی مونت کارلو ارائه میدهد، اما پیش بینی های این دو روش با توجه به آزمون دایبولد-ماریانو تفاوت معناداری ندارند و بطور کلی می توان گفت شبیه سازی مونت کارلو نتایج قابل قبولی را برای پیش بینی نوسان بدست میدهد.

 

کلمات کلیدی: پیش بینی نوسان، مدل گارچ، شبیه سازی مونت کارلو، حرکت هندسی براونی

 براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه اطمینان بیش از حد مدیریت و سیاست تقسیم سوددر شرکت‌های پذیرفته شده در بورس

دانشگاه شیراز

دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی

پایان‌نامه کارشناسی ارشد در رشته حسابداری

اطمینان بیش از حد مدیریت و سیاست تقسیم سوددر شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

استاد راهنما

دکتر جواد مرادی

 

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

 

فهرست مطالب

عنوان style="text-decoration: underline;">صفحه

 

فصل اول: کلیات پژوهش……………………………………………………………………. 14-2

1-1- مقدمه. 78

1-2- بیان مسأله پژوهش… 79

1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش… 81

1-4- اهداف پژوهش… 82

1-5- فرضیه‌های پژوهش… 83

1-6- متغیرهای پژوهش… Error! Bookmark not defined.

1-6-1- متغیرهای مستقل. Error! Bookmark not defined.

1-6-2- متغیر وابسته. Error! Bookmark not defined.

1-7-3- متغیرهای کنترلی.. Error! Bookmark not defined.

1-7- روش پژوهش و گردآوری داده‌ها Error! Bookmark not defined.

1-7-1- نوع پژوهش… Error! Bookmark not defined.

1-7-2- جامعه و نمونه ‌آماری.. Error! Bookmark not defined.

1-7-3- روش تجزیه و تحلیل داده‌ها و آزمون فرضیه‌ها Error! Bookmark not defined.

1-7-4- ابزار گردآوری داده‌ها Error! Bookmark not defined.

1-8- کاربرد نتایج پژوهش… Error! Bookmark not defined.

1-9- تعریف واژه‌های کلیدی.. Error! Bookmark not defined.

1-9-1- مالی رفتاری.. Error! Bookmark not defined.

1-9-2- اطمینان بیش‌ از حد مدیریت.. Error! Bookmark not defined.

1-9-3- سیاست تقسیم سود. Error! Bookmark not defined.

1-9-4- بازده غیرعادی.. Error! Bookmark not defined.

1-10- ساختار پژوهش… Error! Bookmark not defined.

فصل دوم…………………………………………………………………………………… 40-14

2-1- مقدمه. Error! Bookmark not defined.

2-2- مبانی نظری.. Error! Bookmark not defined.

2-2-1- مالی رفتاری.. Error! Bookmark not defined.

2-2-2- اطمینان بیش‌ از حد مدیریت.. Error! Bookmark not defined.

2-2-2-1- انواع اطمینان بیش‌ از حد. Error! Bookmark not defined.

2-2-2-2- اندازه‌گیری اطمینان بیش‌ از حد مدیریت.. Error! Bookmark not defined.

2-2-3- سیاست تقسیم سود. Error! Bookmark not defined.

2-2-3-1- نظریه‌های تقسیم سود. Error! Bookmark not defined.

2-2-3-2- عوامل مؤثر بر سیاست تقسیم سود. Error! Bookmark not defined.

2-2-4- اطمینان بیش از حد مدیریت و سیاست تقسیم سود. Error! Bookmark not defined.

2-2-5- اطمینان بیش از حد مدیریت و فرصت های رشد. Error! Bookmark not defined.

2-2-6- اطمینان بیش از حد مدیریت و واکنش بازار به خبر افزایش سود. Error! Bookmark not defined.

2-3- پیشینه پژوهش… Error! Bookmark not defined.

2-3-1- پژوهش‌های داخلی.. Error! Bookmark not defined.

2-3-2- پژوهش‌های خارجی.. Error! Bookmark not defined.

2-4- خلاصه فصل. Error! Bookmark not defined.

فصل سوم……………………………………………………………………………………57-43

3-1- مقدمه. 83

3-2- روش پژوهش… 84

3-3- فرضیه‌های پژوهش… 84

3-4- مدل پژوهش… Error! Bookmark not defined.

3-5- متغیرهای پژوهش… Error! Bookmark not defined.

3-5-1- متغیرها و نحوه محاسبه آن‌ها Error! Bookmark not defined.

3-5-1-1- متغیرهای مستقل. Error! Bookmark not defined.

3-5-1-2- متغیر وابسته. Error! Bookmark not defined.

3-5-1-3- متغیر تعدیل کننده Error! Bookmark not defined.

3-5-1-4- متغیرهای کنترلی.. Error! Bookmark not defined.

3-5-2- نحوه آزمون فرضیه‌ها Error! Bookmark not defined.

3-5-2-1-  فرضیه اول. Error! Bookmark not defined.

3-5-2-2-  فرضیه دوم. Error! Bookmark not defined.

3-5-2-3- فرضیه سوم. Error! Bookmark not defined.

3-6- جامعه و نمونه آماری.. Error! Bookmark not defined.

3-6-1- جامعه آماری.. 85

3-6-2- نمونه‌ آماری.. 85

3-7- روش جمع‌آوری داده‌ها 86

3-8-روش تجزیه و تحلیل داده‌ها 86

3-8- 1- آمار توصیفی.. 86

3-8-2- آمار استنباطی.. 87

3-8-2-1- رگرسیون. 87

3-8-2-1-1- ضریب تعیین و ضریب تعیین تعدیل شده 87

3-8-2-1-2- آزمون معنادار بودن در الگوی رگرسیون. 87

3-8-2-1-2-1- آزمون معنادار بودن معادله رگرسیون. 88

3-8-2-1-2-2- آزمون معنادار بودن ضرایب.. 88

3-8-2-2- نبود خود همبستگی.. 89

3-8-3- روش استفاده از داده‌ها 90

3-8-4- آزمون والد. 90

3-9- خلاصه فصل. 92

فصل چهارم…………………………………………………………………………………70-59

۴-1- مقدمه. Error! Bookmark not defined.

4-2- محاسبه اطمینان بیش از حد مدیریت.. Error! Bookmark not defined.

۴-3- آمار توصیفی.. Error! Bookmark not defined.

4-4- آمار استنباطی.. Error! Bookmark not defined.

4-4-۱- آزمون فرضیه اول. Error! Bookmark not defined.

۴-5-2- آزمون فرضیه دوم. Error! Bookmark not defined.

۴-5-3- آزمون فرضیه سوم. Error! Bookmark not defined.

۴-6- خلاصه فصل. Error! Bookmark not defined.

فصل پنجم…………………………………………………………………………………..77-72

5-1- مقدمه. Error! Bookmark not defined.

5-2- مروری بر نتایج بدست آمده از پژوهش… Error! Bookmark not defined.

5-2-1- نتیجه آزمون فرضیه اول. Error! Bookmark not defined.

5-2-2- نتیجه آزمون فرضیه دوم. Error! Bookmark not defined.

5-2-3- نتیجه آزمون فرضیه سوم. Error! Bookmark not defined.

5-3- پیشنهادهای پژوهش… Error! Bookmark not defined.

5-3-1- پیشنهادهای حاصل از یافته‌های پژوهش… Error! Bookmark not defined.

5-3-2- پیشنهاد برای پژوهش‌های آینده Error! Bookmark not defined.

5-4- محدودیت‌های پژوهش… Error! Bookmark not defined.

5-5- خلاصه فصل. Error! Bookmark not defined.

منابع و مآخذ. Error! Bookmark not defined.

پیوست شماره1: شرکت‌های نمونه. Error! Bookmark not defined.

 

فهرست جدول‌ها

 

شماره و عنوان                                                                                              صفحه

جدول 2-1: خلاصه نتایج پژوهش­های داخلی انجام‌شده در زمینه اطمینان بیش‌ از حد……………..35
جدول 2-2: خلاصه نتایج پژوهش­های خارجی انجام‌شده در زمینه اطمینان بیش‌ از حد……………39
جدول 4-1: آمار توصیفی شاخص‌های اندازه‌گیری اطمینان بیش از حد………………………………………61
جدول ۴-2: آمار توصیفی متغیرهای پژوهش…………………………………………………………………………………61
جدول 4-3: نتایج آزمون فرضیه اول……………………………………………………………………………………………….62
جدول 4-4: نتایج آزمون رگرسیونی فرضیه دوم…………………………………………………………………………….64
جدول 4-5: آزمون والد مربوط به ضرایبβ1  و β5………………………………………………………………………..65
جدول 4-6: آزمون والد مربوط به ضرایبβ2  و β6…………………………………………………………………………65
جدول 4-7: آزمون والد مربوط به ضرایبβ4  و β7………………………………………………………………………..66
جدول 4-8: نتایج آزمون رگرسیونی فرضیه سوم……………………………………………………………………………67
جدول 4-9: آزمون والد مربوط به ضرایبβ6  و β7………………………………………………………………………..68
جدول 4-10: آزمون والد مربوط به ضرایبβ8  و β9……………………………………………………………………..68
جدول 4-11: خلاصه نتایج فرضیه‌ها……………………………………………………………………………………………….69

چکیده

مدیران دارای اطمینان بیش از حد، تأمین مالی خارجی را گران می‌بینند و از این رو، نیازهای سرمایه‌گذاری آینده را با کاهش سود پرداختی جاری جبران می‌کنند. هدف این پژوهش، بررسی رابطه بین اطمینان بیش از حد مدیریت و سیاست تقسیم سود شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی سال‌های 1391-1382 است. فرضیه اول با استفاده از رگرسیون خطی آزمون شده است. در آزمون فرضیه دوم و سوم از رگرسیون و آزمون والد استفاده شده است. نتایج نشان می‌دهد که بین اطمینان بیش از حد مدیریت و سیاست تقسیم سود رابطه منفی وجود دارد. اطمینان بیش از حد مدیریت بر رابطه بین جریان نقد آزاد، فرصت‌های رشد و عدم تقارن اطلاعاتی با سیاست تقسیم سود تأثیر دارد. واکنش بازار نسبت به خبر افزایش سود تقسیمی صورت گرفته به‌وسیله مدیریت دارای اطمینان بیش از حد، مثبت‌تر است.

 

کلیدواژه‌ها: اطمینان بیش‌ از حد مدیریت، سیاست تقسیم سود، خبر افزایش سود تقسیمی، بازده غیرعادی انباشته، فرصت‌های رشد، عدم تقارن اطلاعاتی و جریان‌های نقد آزاد

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

پایان نامه امکان سنجی پیاده سازی ارزیابی متوازن در گروه شرکتهای سیمان فارس و خوزستان

دانشگاه آزاد اسلامی- واحد مرودشت

گروه حسابداری

 

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد حسابداریM.A.

 عنوان :

امکان سنجی پیاده سازی ارزیابی متوازن در گروه شرکتهای سیمان فارس و خوزستان

  استاد راهنما :

دکتر محمد سیرانی

  استاد مشاور:

دکتر جواد مرادی

 

 

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

فهرست مطالب

                 صفحه

فصل اول : کلیات پژوهش ……………………………………………………………………………………………… 1

1-1- مقدمه      ………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 2

1-2- بیان مساله ………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3

1-3- اهداف تحقیق …………………………………………………………………………………………………………………………………………. 4

1-4- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق …………………………………………………………………………………………………………….. 4

1-5- فرضیه های تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………………… 5

1-6- مبانی نظری فرضیات تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………… 5

1-7- قلمرو تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6

1-8- تعریف اصطلاحات و واژه ها……………………………………………………………………………………………………………………. 6

1-9- ساختار تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق………………………………………………………………………………… 8

2-1- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9

2-2- ارزیابی عملکرد …………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

2-2-1- معیارهای مالی سنتی ارزیابی عملکرد………………………………………………………………………………………. 13

2-2-2- مشکلات معیارهای مالی سنتی ……………………………………………………………………………………………….. 13

2-3- روش ارزیابی متوازن……………………………………………………………………………………………………………………………… 14

2-4- چهار منظر ارزیابی متوازن……………………………………………………………………………………………………………………. 16

2-4-1- منظر مالی ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 16

2-4-3- منظر فرایندهای درون سازمانی…………………………………………………………………………………………………. 182-4-2- منظر مشتری …………………………………………………………………………………………………………………………….. 17

2-4-4- منظر یادگیری و رشد  ……………………………………………………………………………………………………………… 19

2-1- ضرورت وجود ارزیابی متوازن………………………………………………………………………………………………………………. 20

2-2- ویژگیهای عمده ارزیابی متوازن ………………………………………………………………………………………………………….. 24

2-6-1- توازن بین عوامل داخلی و خارجی……………………………………………………………………………………………. 25

2-6-2- توازن بین شاخص ها و معیارهای پیشرو و کندرو ………………………………………………………………….. 25

2-6-3- توازن بین معیارهای مالی و غیر مالی……………………………………………………………………………………….. 26

2-6-4- توازن بین اهداف بخش های مختلف و اهداف کلی شرکت …………………………………………………… 27

2-6-5- توازن بین اولویت های مالی و عملیاتی …………………………………………………………………………………… 27

2-7- معیارهای ارزیابی متوازن …………………………………………………………………………………………………………………….. 28

2-7-1- معیارها در منظر مالی ……………………………………………………………………………………………………………….. 28

2-7-2- معیارها در منظر مشتری ………………………………………………………………………………………………………….. 29

2-7-3- معیارها در منظر فرایندهای داخلی …………………………………………………………………………………………. 30

2-7-4- معیارها در منظر یادگیری و رشد …………………………………………………………………………………………….. 31

2-8- استراتژی و ارتباط آن با ارزیابی متوازن ……………………………………………………………………………………………. 31

2-9- ارتباطات معیارهای چند گانه کارت امتیازی …………………………………………………………………………………….. 35

2-9-1- روابط علت و معلولی …………………………………………………………………………………………………………………. 35

2-9-2- محرک های عملکرد……………………………………………………………………………………………………………………. 36

2-10- سازمانهای موفق در اجرای ارزیابی متوازن………………………………………………………………………………………. 37

2-11- ایجاد ارزش برای شرکت……………………………………………………………………………………………………………………. 38

2-12- پیشینه تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………. 40

2-12-1- پژوهش‌های خارجی………………………………………………………………………………………………………………………. 40

2-12-2- پژوهش‌های داخلی………………………………………………………………………………………………………………………… 45

فصل سوم : روش پژوهش و آزمون فرضیه ها ……………………………………………………………………………………… 48

3-1- مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 49

3-2- روش تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………………………… 49

3-3- فرضیه های تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………… 50

3-3-1- فرضیه اصلی پژوهش ………………………………………………………………………………………………………………… 50

3-3-2- فرضیات فرعی پژوهش………………………………………………………………………………………………………………. 50

3-4- شاخص‌های مورد اندازه‌گیری و نحوه اندازه‌گیری آن………………………………………………………………………… 50

3-5- جامعه آماری، نمونه و روش نمونه گیری  …………………………………………………………………………………………. 50

3-6- روش جمع آوری اطلاعات ………………………………………………………………………………………………………………….. 51

3-6-1- قابلیت اطمینان(پایائی) پرسشنامه…………………………………………………………………………………………….. 52

3-6-2- اعتبار(روایی)پرسشنامه ……………………………………………………………………………………………………………… 52

3-7- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات ……………………………………………………………………………………………………………. 53

3-8- خلاصه فصل ………………………………………………………………………………………………………………………………………… 53

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها …………………………………………………………………………………………………….. 54

4-1- مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 55

4-2- آمار توصیفی ………………………………………………………………………………………………………………………………………… 55

4-2-1- بررسی خصوصیات فردی پاسخ دهندگان ……………………………………………………………………………….. 56

4-2-2- خصوصیات جامعه مورد بررسی از لحاظ  ویژگیهای شرکتها …………………………………………………. 61

4-3- آزمون فرضیات …………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62

4-3-1- آزمون مربوط به فرضیه اصلی ………………………………………………………………………………………………….. 63

4-3-2- آزمون مربوط به فرضیه فرعی اول …………………………………………………………………………………………… 64

4-3-3- آزمون مربوط به فرضیه فرعی دوم ………………………………………………………………………………………….. 65

4-3-4- آزمون مربوط به فرضیه فرعی سوم…………………………………………………………………………………………… 66

4-3-5- آزمون مربوط به فرضیه فرعی چهارم ……………………………………………………………………………………… 67

4-3-6-  مقایسه میانگین رتبه بین عوامل با استفاده از آزمون فریدمن …………………………………………….. 68

4-3-7- بررسی تاثیر هر یک از سوال های عمومی پرسشنامه بر فرضیه های پژوهش …………………….. 69

4-3-7-1- بررسی وجود تفاوت معنی دار بین شرکتها با ظرفیت‌های تولید مختلف در فرضیه های پژوهش      69

4-3-7-2- بررسی وجود تفاوت معنی دار بین دیدگاه افراد با مدارک مختلف در فرضیه های
پژوهش  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 70

4-3-7-3- بررسی وجود تفاوت معنی دار بین شرکتها با تعداد کارکنان متفاوت در فرضیه های پژوهش          70

4-3-7-4- بررسی وجود تفاوت معنی دار بین دیدگاه افراد با سابقه کار مختلف در فرضیه های پژوهش          71

4-3-7-5- بررسی وجود تفاوت معنی دار بین دیدگاه افراد با سنین مختلف در فرضیه های
پژوهش …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 72

4-4- خلاصه فصل………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 77

فصل پنجم : بحث ، نتیجه گیری و پیشنهادها …………………………………………………………………………………….. 78

5-1- مقدمه  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 79

5-2- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………………. 79

5-2- پیشنهادات ……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 82

الف – پیشنهادها بر اساس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها ………………………………………………………….. 82

ب  – پیشنهادها برای تحقیق های آتی …………………………………………………………………………………………….. 83

5-3- محدودیت های تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………… 83

فهرست منابع و مآخذ…………………………………………………………………………………………………………………………………. 85

پیوست         …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 89

الف- پرسشنامه…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 90

ب- اسامی شرکتها ………………………………………………………………………………………………………………………………. 96

ج- نتایج آماری SPSS………………………………………………………………………………………………………………………… 97

 

 


فهرست جداول

        صفحه

جدول 4-1. موقعیت سازمانی جامعه مورد بررسی………………………………………………………………………………………. 56

جدول 4-2. جنسیت جامعه مورد بررسی…………………………………………………………………………………………………….. 57

جدول 4-3. وضعیت سنی جامعه مورد بررسی……………………………………………………………………………………………. 58

جدول 4-4. وضعیت تحصیلی جامعه مورد بررسی………………………………………………………………………………………. 59

جدول 4-5. وضعیت سابقه کار جامعه مورد بررسی…………………………………………………………………………………….. 60

جدول 4-6. ظرفیت تولید جامعه مورد بررسی…………………………………………………………………………………………….. 61

جدول 4-7. وضعیت تعداد نیروی انسانی جامعه مورد بررسی ………………………………………………………………….. 62

جدول 4-8. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون فرضیه اصلی…………………………………………………………………….. 63

جدول 4-9. نتایج آزمون مربوط به فرضیه اصلی…………………………………………………………………………………………. 63

جدول 4-10. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون فرضیه فرعی اول …………………………………………………………. 64

جدول 4-11. نتایج آزمون مربوط به فرضیه فرعی اول ……………………………………………………………………………… 64

جدول 4-12. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون فرضیه فرعی دوم ………………………………………………………… 65

جدول 4-13. نتایج آزمون مربوط به فرضیه فرعی دوم………………………………………………………………………………. 65

جدول 4-14. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون فرضیه فرعی سوم ……………………………………………………….. 66

جدول 4-15. نتایج آزمون مربوط به فرضیه فرعی سوم …………………………………………………………………………….. 66

جدول 4-16.اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون فرضیه فرعی چهارم ………………………………………………………. 67

جدول 4-17. نتایج آزمون مربوط به فرضیه فرعی چهارم …………………………………………………………………………. 67

جدول 4-18. نتایج آزمون مقایسه میانگین رتبه فرضیات با استفاده از آزمون فرید من………………………….. 68

جدول 4-19. آماره  و مقدار سطح معنی داری آزمون فرید من برای مقایسه رتبه فرضیات …………………. 68

جدول 4-20. نتایج آزمون مربوط به تاثیر ظرفیت تولید در هر یک از منظرها ……………………………………….. 69

جدول 4-21. نتایج آزمون مربوط به تاثیر مدرک تحصیلی در هر یک از منظرها ……………………………………. 70

جدول 4-22. نتایج آزمون مربوط به تاثیر تعداد کارکنان در هر یک از منظرها ………………………………………. 71

جدول 4-23. نتایج آزمون مربوط به تاثیر سابقه کار در هر یک از منظرها……………………………………………….. 71

جدول 4-24. نتایج آزمون مربوط به تاثیر سن در هر یک از منظرها ……………………………………………………….. 72

جدول 4-25. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون مقایسه بین گروههای پاسخ دهنده در مورد معیار مالی 73

جدول 4-26. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون مقایسه بین گروههای پاسخ دهنده در مورد معیار مشتری.. 74

جدول 4-27. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون مقایسه بین گروههای پاسخ دهنده در مورد معیار فرایندهای داخلی 75

جدول 4-28. اطلاعات توصیفی مربوط به آزمون مقایسه بین گروههای پاسخ دهنده در مورد معیار رشد و یادگیری          76

جدول 5-1. نتایج آزمون فرضیات تحقیق …………………………………………………………………………………………………… 80

جدول 5-2. نتایج آزمون مقایسه و میانگین رتبه فرضیات با استفاده از آزمون فریدمن………………………….. 81

 

فهرست شکلها

        صفحه

شکل 2-1. چارچوب ارزیابی متوازن……………………………………………………………………………………………………………… 21

شکل 4-1. نمودار میله ای موقعیت سازمانی افراد پاسخ دهنده ………………………………………………………………… 56

شکل 4-2. نمودار میله ای جنسیت افراد پاسخ دهنده ……………………………………………………………………………… 57

شکل 4-3. نمودار میله ای ویژگی سنی افراد پاسخ دهنده ……………………………………………………………………….. 58

شکل 4-4. نمودار میله ای وضعیت تحصیلی  افراد پاسخ دهنده ……………………………………………………………… 59

شکل 4-5. نمودار میله ای سابقه کاری  افراد پاسخ دهنده ……………………………………………………………………….. 60

شکل 4-6. نمودار میله ای ظرفیت تولید جامعه مورد بررسی…………………………………………………………………….. 61

شکل 4-7. نمودار میله ای تعداد کارکنان جامعه مورد بررسی ………………………………………………………………….. 62

شکل 4-8. نمودار مربوط به آزمون آنوای معیار مالی …………………………………………………………………………………. 73

شکل 4-9. نمودار مربوط به آزمون آنوای معیار مشتری ……………………………………………………………………………. 74

شکل 4-10. نمودار مربوط به آزمون آنوای معیار فرایندهای داخلی …………………………………………………………. 75

شکل 4-11. نمودار مربوط به آزمون آنوای معیار رشد و یادگیری ……………………………………………………………. 76

 

چکیده

هدف این پژوهش بررسی امکان سنجی کاربرد « تکنیک ارزیابی متوازن» در سنجش عملکرد می‌باشد. ارزیابی متوازن یکی از تکنیک های حسابداری مدیریت است، که برای اولین بار در سال 1992 توسط روبرت کپلن و دیوید نورتون دو استاد برجسته دانشگاه هاروارد معرفی شد. با توجه به مطالعاتی که این دو بر روی شرکت های زیادی انجام دادند، مشخص شد، که معیارها و سنجه های مالی به تنهایی قادر به ارزیابی عملکرد سازمان نیستند و باید علاوه بر معیارهای مالی، معیارهای غیر مالی را در ارزیابی عملکرد مد نظر قرار داد. ارزیابی متوازن چشم انداز و استراتژی سازمان را به اهداف و معیارهایی تبدیل می کند، که در چهار منظر  یا سازه مختلف سازماندهی شده اند: مالی، مشتری، فرایندهای درون سازمانی و فراگیری و رشد، در قالب یک فرضیه اصلی و چهار فرضیه فرعی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

این تحقیق از نوع پیمایشی بوده و با استفاده از 60 پرسشنامه، اطلاعات 20 شرکت از شرکتهای تابعه سیمان فارس و خوزستان جمع آوری شد. برای آزمون فرضیه های پژوهش از آزمونهای ناپارامتری Qp ( آزمون میانه )، آزمون –U من ویتنی، آزمون –H کروسکال والیس و آزمون ANOVAاستفاده شد.

نتایج تحقیق حاکی از آن است، که امکان شاخص سازی در هر چهار منظر ارزیابی متوازن در این شرکتها وجود دارد. با بررسی های بیشتر مشخص گردید، که منظر فرآیندهای داخلی به عنوان مورد توجه ترین منظر و سایر منظر ها به ترتیب منظر مشتری، مالی و یادگیری و رشد در رتبه های بعد قرار گرفتند.

براي دانلود متن كامل پايان نامه اينجا كليك كنيد



نوشته شده توسط admin در سه شنبه 1 تير 1395

مطالب پیشین
:: Swinburne Uni brings Web3 firms to class
:: برنامه ریزی موفق، واقع بینانه است
:: پایان نامه انتخاب استراتژی بازاریابی در بیمه  
:: پایان نامه ارشد : جایگاه زمان و مکان در فقه و حقوق مدنی
:: پایان نامه رشته حقوق با موضوع:ارزیابی حقوقی اجتماعی اجرت المثل کار زن در منزل
:: پایان نامه ارشد:بررسی جرم شناختی قتل عمد در شهرستان کوهرنگ در فاصله زمانی سال 1384 ...
:: دانلود پایان نامه ارشد رشته حقوق:بررسی جرم شناختی فروش مال غیر (انتقال مال غیر)
:: دانلود پایان نامه ارشد با موضوع:جعل اسناد هویتی و نقش آن در جرم کلاهبرداری
:: پایان نامه ارشد درباره:نقش دادستان در پیشگیری از جرایم علیه اطفال با تاکید بر اسناد ...
:: دانلود پایان نامه ارشد رشته حقوق:بررسی جرم پول‌ شویی در نظام بانکی
:: دانلود پایان نامه ارشد:بررسی علل بازگشت محکومان به زندان پس از طی یک دوره محکومیت
:: پایان نامه ارشد حقوق درباره:مسئولیت مدنی دولت در قبال لطمه به محیط زیست
:: پایان نامه حقوق با موضوع:عوامل موثر در افزايش جرم و بزهکاري از ديدگاه اسلام
:: پایان نامه ارشد درباره:نقش ریش‌سفیدان و معتمدان بختیاری در پیشگیری از وقوع جرم
:: پایان نامه ارشد بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: دانلود پایان نامه بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: دانلود پایان نامه ارشد:بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: پایان نامه ارشد نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش
:: نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش-دانلود پایان نامه ارشد
:: پایان نامه ارشد رشته روانشناسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by thesis-accounting